Demokratene

Demokratene utsatt for drittpakke fra nynazister

Del
Den siste uken har det nynazistiske Vigrid hatt en aksjon mot partiet Demokratene med en drittpakke som spres gjennom Facebook, diverse falske nettsider, en rekke falske profiler og mailer sendt direkte til politiske aktører. Aksjonen skjer i samarbeid med den ekskluderte svindleren Kim Steinar Kjerner Strømberg og miljøet rundt Hans Jørgen Lysglimt Johansen som leder enmannspartiet Alliansen.

I følge disse høyreekstremistene skal Demokratene være et parti i forfall, kuppet av interne krefter, bryte loven, ikke være godkjent av partiregisteret, aldri klare å holde ut til valget, og diverse andre sprø påstander. Samtidig har Vigrid sendt mailer til små partier som Kystpartiet samt Industri og Næringspartiet, og anbefalt dem å «øyeblikkelig oppfordre sine medlemmer og tilhengere å stemme demokratene, og trekke sine valglister» 

Det er naturligvis helt overflødig å påpeke at Demokratene tar avstand fra nynazister og ekstremister i alle politiske leire som ønsker å endre samfunnet med sine voldsideologier Vi tar også for gitt at alle fornuftige mennesker intuitivt forstår, at parti vårt som støtter folkedemokrati, ytringsfrihet, Israel og jødenes rett til sitt eget land og egen sikkerhet, ikke kan ha noe til felles med de ekstremistiske jødehaterne i Vigrid eller Alliansen. Her gjelder det å bruke litt sunn fornuft 

Beklageligvis ser det ut til at enkelte aktører, slik som nestlederen i Kystpartiet samt en ledende person i Industri og Næringspartiet, ønsker at innholdet i denne drittpakken skal være sant, og går ut med «advarsler» på Facebook. Vi har ingen forklaring på hvorfor noen gjør seg selv til nyttige idioter for nynazister gjennom å spre deres løgner. Det er like uforståelig hva denne drittpakken generelt er ment å oppnå, men vil offentlig presisere følgende: 

1: Demokratene har noen friske interne meningsbrytninger slik alle partier har, men disse går på personkjemi i en ekstremt hurtig sammensatt organisasjon, og ikke på politisk innhold. Politisk er det knapt uenighet å spore, motsetning til de fleste andre partier, og vi blir sterkere for hver dag. 

2: Demokratene er ikke et parti på høyresiden eller venstresiden. Demokratene er et anti-globalistisk folkeparti som opererer på en vannrett over- og underklasse-akse. Vi tar parti for norske borgere mot EU-eliten, kapitalindustrien og globalistene i partiene fra Rødt til Frp, som alle ønsker mer overnasjonal styring av landet vårt. Vi er velgernes eneste reelle alternativ. 

3: Demokratenes partiprogram er satt sammen av de mest fornuftige delene av politikken til alle ni stortingspartier fra Rødt til Frp, minus den globalistiske politikken. Dette har vi gjort for å favne velgere fra alle politiske ståsteder til et nytt politisk fellesskap styrt av fornuft og ikke ideologi, og hvor det igjen blir lov å diskutere politikk uten fordømmelse og moralisme. 

4: Demokratene vil samarbeide om fornuftige forslag fra ethvert parti på Stortinget, men også stemme nei til alle klimarelaterte og globalistiske forslag uansett parti eller regjering. Vi ønsker kursendring, ikke jobb i EU eller å løpe andre nasjoner eller maktstrukturer sitt ærend.  

Ryktene som flyr er altså fullstendig feil. Faktum er at Demokratene er målrettet og velfungerende, har skapt en helt ny politisk bølge av optimisme i Norge, og økt medlemsmassen rundt 20% bare i juli. Derfor bruker vi minimalt med tid på destruktive krefter som har ekstremisme, hevnlyst og hat som livsoppgave. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Demokratene

Demokratene
Demokratene
Kirkegata 12
4611 Kristiansand S

+47 94 26 09 25http://www.demokratene.no

Demokratene mener at Norge må tenke på de som lever, de som bygget landet — og de som skal arve det.

Følg pressemeldinger fra Demokratene

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Demokratene på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Demokratene

Demokratene sender åpent brev til helseministeren17.7.2021 14:49:38 CEST | Pressemelding

Demokratene stiller seg kritisk til flere sider av Regjeringen Covid-håndtering, og ikke minst vaksineringen av barn. Derfor har vi skrevet et åpent brev til Helse- og omsorgsminister Bent Høie, som leder Helse- og omsorgsdepartement og derfor har øverste ansvar for vaksineprogrammet og hva det medfører av konsekvenser. Vi ønsker svar på noen viktige spørsmål, og venter at helseministeren kommer med klare svar til oss, foreldre og befolkningen. Spørsmålene er som følger:

Demokratene advarer skarpt mot EUs klimahysteri og «Fit for 55»17.7.2021 09:48:16 CEST | Pressemelding

Den 14. juli la EU fram sin klimaplan «Fit for 55». De neste to årene skal tusenvis av lobbyister, mer enn 700 EU-parlamentarikere og 27 regjeringer jobbe intenst for å kutte 55 prosent CO2-utslipp innen 2030, og bruken av fornybar energi skal dobles. Dette anser Demokratene som en politisk atombombe mot Europas og Norges stabilitet og økonomi. Vi avviser «Fit for 55» fullstendig, akkurat som vi avviser både Parisavtalen og Regjeringens «Klimaplan 2030.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye