Demokratene

NrK manipulerer norske valg!

Del
Under valgkampen i 2017 ga NRK både Rødt og MDG "starthjelp" ved å presentere disse partiene separat i meningsmålinger, inkludere dem med i debatter, og presentere dem som egne alternativ i NRK's valgomat, selv når disse minipartiene kun hadde drøyt 1% på meningsmålinger.
Foto: Ina K. Thoresen
Foto: Ina K. Thoresen

Demokratene har stort sett ligget på mellom 2 og 3,1% helt siden februar. På 3,1% lå vi også an til et stortingsmandat. Vi burde for lengst ha blitt eksponert i minst like stor grad som de venstreekstreme partiene MDG og Rødt ble i 2017. I stedet skjer det motsatte, og vi anser dette nå som overlagt valgmanipulasjon, med politisk motiv. 

Demokratene er Norges fremste, største og viktigste nye stemme mot globalismen, EU-eliten og klimahysteriet, men blir aldri invitert til debatter, vi er ikke inkludert i NRK's valgomat trass flere henvendelser, og vi blir stort sett ikke nevnt med ett ord i noen sammenheng. Kontrasten til behandlingen av minipartiene MdG og Rødt er grell, og forskjellsbehandlingen både systematisk og påfallende. 

Slik Demokratene ser det, trenger ikke myndigheten late som om de er bekymret for valgmanipulasjon fra Kina eller Russland. Valgmanipulasjonen kommer fra Marienlyst, og myndighetene aksepterer den, fordi den kommer som bestilt for Høyreblokken og Arbeiderparti-blokken, som er rørende enige om å gjennomføre alltid mer globalisme, betalt av norske skattebetalere.

NRK vil åpenbart ikke ha et antiglobalistisk, klimarktisk og fornuftig parti over sperregrensen. Demokratene hadde 2,5% på gallup allerede i februar! Leder av INP, med sine ca 0,2% på de siste meningsmålingene, fikk et langt intervju på NRK TV i forrige uke. Ingen slik forespørsel har hittil kommet fra NRK til Demokratene. Slik vi ser det ønsker NRK med dette å utjevne forskjellene i gruppen ”andre” partier, så vi ikke vokser oss enda sterkere. Det er også valgmanipulasjon. 

Ekstremistpartiet MdG har fri tilgang på NRK daglig, og deres medlemsvekst er grundig  dekket med jubel, sammen med ensidig klimahysterisk propaganda. Alt uten fnugg av balanse eller innsigelser. Demokratene har også hatt en sensasjonell medlemsvekst siden februar, men heller ikke dette har NRK hatt et enste oppslag om. Enda mer valgmanipulasjon. 

NRK bruker all sin enorme mediemakt helt utilslørt til å påvirke velgerne til å stemme på de ni eksisterende mainstream-partiene, som alle er globalister tett koblet til den profitable klimaindustrien. Vi er det eneste reelle alternativet. Når alle ”debatter” starter med premisset ”klimaet er den største utfordringen”, og alle de ni partilederne aksepterer et slikt absurd premiss, er det ingen debatt. Det er propaganda. 

Denne uhemmede og hensynsløse skjevheten, som Frp også har dokumentert gjennom mange år, er en av grunnene til at Demokratene ønsker å halvere NRK's budsjett, bytte ut ledelsen, og tvinge kanalen til å opptre politisk nøytralt, noe som også innebærer å eliminere det absurde journalistiske ”nullpunktet” rundt klimastoff. Nordmenn skal ikke betale skatt for å bli hjernevasket av klimaprofitørene og globalist-eliten gjennom NRK. 

Demokratenes program er klokkeklart om NRK, og NRKs ledelse har selv bedt om det gjennom sin inkompetanse overfor NRKs soleklare samfunnsoppdrag, beskrevet i NRK plakaten del II: 

§ 12 NRK skal ha som formål å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i
samfunnet.

§ 13 NRK skal ivareta ytringsfrihet og ytringsvilkår for borgerne. NRK skal være redaksjonelt uavhengig og være balansert over tid. NRK skal bidra til å fremme den offentlige samtalen og medvirke til at hele befolkningen får tilstrekkelig informasjon til å kunne være aktivt med i demokratiske prosesser.

§ 26 NRK skal ha et særlig ansvar for å dekke tematiske og geografiske blindsoner.

Hvis noen i NRK-ledelsen ønsker å ta en debatt med oss hvordan de skjøtter disse paragrafene gjennom sitt ”nullpunkt” for klimarapportering og no-platforming av Norges største og viktigste folkebevegelse mot globalismen, så stiller vi gjerne.  

Geir Ugland Jacobsen, 

Partileder for Demokratene

Nøkkelord

Bilder

Foto: Ina K. Thoresen
Foto: Ina K. Thoresen
Last ned bilde

Om Demokratene

Demokratene
Demokratene
Kirkegata 12
4611 Kristiansand S

+47 94 26 09 25http://www.demokratene.no

Demokratene mener at Norge må tenke på de som lever, de som bygget landet — og de som skal arve det.

Følg pressemeldinger fra Demokratene

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Demokratene på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Demokratene

Demokratene sender åpent brev til helseministeren17.7.2021 14:49:38 CEST | Pressemelding

Demokratene stiller seg kritisk til flere sider av Regjeringen Covid-håndtering, og ikke minst vaksineringen av barn. Derfor har vi skrevet et åpent brev til Helse- og omsorgsminister Bent Høie, som leder Helse- og omsorgsdepartement og derfor har øverste ansvar for vaksineprogrammet og hva det medfører av konsekvenser. Vi ønsker svar på noen viktige spørsmål, og venter at helseministeren kommer med klare svar til oss, foreldre og befolkningen. Spørsmålene er som følger:

Demokratene advarer skarpt mot EUs klimahysteri og «Fit for 55»17.7.2021 09:48:16 CEST | Pressemelding

Den 14. juli la EU fram sin klimaplan «Fit for 55». De neste to årene skal tusenvis av lobbyister, mer enn 700 EU-parlamentarikere og 27 regjeringer jobbe intenst for å kutte 55 prosent CO2-utslipp innen 2030, og bruken av fornybar energi skal dobles. Dette anser Demokratene som en politisk atombombe mot Europas og Norges stabilitet og økonomi. Vi avviser «Fit for 55» fullstendig, akkurat som vi avviser både Parisavtalen og Regjeringens «Klimaplan 2030.