Demokratene

Demokratene større enn Krf, og vokser fort

Del

Demokratene er Norges første og største anti-globalistiske parti, og sjokkerer Dagbladets partibarometer som er tatt opp to og en halv måned før stortingsvalget. Partiet får 3,1 prosent oppslutning, og belønnes med ett mandat på målingen. Det har aldri skjedd tidligere på en Ipsos-måling, skriver Dagbladet.

Ledelsen i Demokratene er imidlertid ikke overrasket, ettersom partiet merker en utrolig optimisme og medvind: Måneden etter at det nye partiprogrammet ble publisert, har trafikken på partiets hjemmesidesie økt med hele 40 prosent, og antall følgere og medlemmer øker raskt etterhvert ryktet sprer seg. Politisk nestleder Kent Andersen oppsummerer fenomenet slik:

- Siden januar har Demokratene omorganisert partiet, og utformet et helt nytt partiprogram hvor vi frekt og freidig har plukket den beste politikken fra alle partiene fra Rødt til Frp, og vasket vekk alt det dårlige og ufornuftige. Med dette går vi til angrep på globalistene og EU-eliten som gir bort Norge så fort de kan til utlandet - og velgerne elsker det, for så langt har de ikke hatt noe valg: Samtilige ni mainstream partier representerer bare forskjellige grader av globalisme og klimahysteri. Nå har folk et ekte alternativ 

Demokratene fikk 13,5 prosent oppslutning i Kristiansand ved kommunevalget i 2019, og dette viser at partiet har et enormt potensiale bare folk får høre om den nye politikken. Partiledelsen regner med at partiets oppslutning vil stige med rundt 1 prosent i måneden frem til valget, til tross for at NRK nekter å inkludere alternativet i sin valgomat. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Demokratene

Demokratene
Demokratene
Kirkegata 12
4611 Kristiansand S

+47 94 26 09 25http://www.demokratene.no

Demokratene mener at Norge må tenke på de som lever, de som bygget landet — og de som skal arve det.

Følg pressemeldinger fra Demokratene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Demokratene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Demokratene

Demokratene sender åpent brev til helseministeren17.7.2021 14:49:38 CEST | Pressemelding

Demokratene stiller seg kritisk til flere sider av Regjeringen Covid-håndtering, og ikke minst vaksineringen av barn. Derfor har vi skrevet et åpent brev til Helse- og omsorgsminister Bent Høie, som leder Helse- og omsorgsdepartement og derfor har øverste ansvar for vaksineprogrammet og hva det medfører av konsekvenser. Vi ønsker svar på noen viktige spørsmål, og venter at helseministeren kommer med klare svar til oss, foreldre og befolkningen. Spørsmålene er som følger:

Demokratene advarer skarpt mot EUs klimahysteri og «Fit for 55»17.7.2021 09:48:16 CEST | Pressemelding

Den 14. juli la EU fram sin klimaplan «Fit for 55». De neste to årene skal tusenvis av lobbyister, mer enn 700 EU-parlamentarikere og 27 regjeringer jobbe intenst for å kutte 55 prosent CO2-utslipp innen 2030, og bruken av fornybar energi skal dobles. Dette anser Demokratene som en politisk atombombe mot Europas og Norges stabilitet og økonomi. Vi avviser «Fit for 55» fullstendig, akkurat som vi avviser både Parisavtalen og Regjeringens «Klimaplan 2030.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom