Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Presseinvitasjon: Forvaltningskonferansen 2020

Del

Koronakrisen har snudd det norske samfunnet på hodet og stilt nye krav til forvaltningen. Årets konferanse handler om samspillet mellom fag og politikk, utfordringer med å etterleve forvaltningsverdiene og evnen til å omstille seg i en krise.

Tid: Onsdag 25. november fra klokken 9.00-13:15
Sted: Digitalt, lenke sendes før oppstart

Vi har invitert ulike personer fra forvaltningen, media og akademia for å belyse krisen fra ulike perspektiver. DFØ vil også dele erfaringer om koronakrisen fra innsiden av forvaltningen.

Christian Strand er konferansier, og leder oss gjennom intervjuer og panelsamtaler med departementsråder, direktoratsleder og andre sentrale aktører. Vi får høre ferske erfaringer om samordning og ledelse, og refleksjoner rundt hvordan pandemien kan påvirke forvaltningen fremover. Se programmet for konferansen.

Konferansen er en arena for alle som er opptatt av forvaltningen og utvikling i offentlig sektor. Vi ønsker å bidra til økt erfaringsutveksling på tvers av virksomheter og sektorer.

Ønsker du å delta på Forvaltningskonferansen? Meld deg på her 

Sendingen direktestrømmes på plattformen Vimeo. Innloggingsinformasjon sendes ut til påmeldte i god tid før konferansen starter. Opptak av foredragene vil bli tilgjengelig i etterkant av arrangementet.

Velkommen til en heldigital konferanse!

Nøkkelord

Kontakter

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Harald Nyquist
Kommunikasjonsrådgiver 
Tlf.: 934 24 999
E-post: harald.nyquist@dfo.no

Bilder

Lenker

Om Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
Karl Johans gate 37B
0162 Oslo

400 07 997http://www.dfo.no

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) er statens fagorgan for økonomistyring, gode beslutningsgrunnlag for statlige tiltak, organisering og ledelse i staten, samt for anskaffelser i offentlig sektor. Vi leverer lønns- og regnskapstjenester til rundt 90 prosent av statsforvaltningen, og har også ansvaret for statsregnskapet og statens konsernkontoordning.

Følg pressemeldinger fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom