Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Velkommen til Styringskonferansen 2022: Mer enn 600 påmeldte!

Del
Velkommen til Styringskonferansen 2022: Effektiv ressursbruk – evner vi å prioritere? (digitalt arrangement) onsdag 26. januar.

Styringskonferansen er den viktigste møteplassen for dem som er opptatt av styring i staten. Temaet er effektiv ressursbruk. Det er nødvendig å få mer ut av ressursene i offentlig sektor i tiden framover. Da må vi evne å prioritere tydeligere og samtidig jobbe kontinuerlig med forbedring og utvikling.

Se programmet her

Ønsker du å delta, send din påmelding snarest og senest innen utløpet av mandag 24. januar til kommunikasjonsrådgiver Harald Nyquist. Pressen deltar gratis og du vil motta en url til konferansen tirsdag ettermiddag.

Nøkkelord

Kontakter

Om Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
Lørenfaret 1 C
0585 Oslo

400 07 997http://www.dfo.no

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) skal bidra til effektiv ressursbruk i staten gjennom regelverksforvaltning, kompetansetiltak, rådgivning og fellestjenester.

Følg pressemeldinger fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye