Drivkraft Norge

Julie Lovise Holten er ny kommunikasjonsrådgiver i Drivkraft Norge

Del

Drivkraft Norge – Bransjeforeningen for selskaper som selger flytende drivstoff og energi, har ansatt Julie Lovise Holten som ny kommunikasjonsrådgiver. Hun tiltrådde stillingen 7. desember.

Julie vikarier for Vedis Kristine Bostad som har gått ut i foreldrepermisjon.

-   Jeg ser frem til å bli kjent med og lære av alle medlemsbedriftene til foreningen. Og så håper jeg på å kunne bidra til økt synlighet for en fremtidsrettet og omstillingsvennlig bransje!

Julie har lang fartstid i Unge Høyre og Høyre, og er i dag kommunestyrepolitiker i hjemkommunen, Asker. De siste to årene har hun studert ved Universitetet i Oslo, hvor hun har tatt en mastergrad i historie.

 

Kontakter

For ytterlige kommentarer:

- Julie Lovise Holten, 905 29 481

- Kjartan Berland, 900 10 604

Bilder

Lenker

Om Drivkraft Norge

Drivkraft Norge
Drivkraft Norge
Postboks 7190 Majorstuen
0307 OSLO

http://www.drivkraftnorge.no

Drivkraft Norge er bransjeforeningen for selskaper som selger flytende drivstoff og energi. Vår hovedoppgave er å ivareta og fremme våre medlemmers felles interesser i det norske energi- og stasjonsmarkedet, samt å være et kontaktledd mellom offentlige myndigheter og bransjen. Drivkraft Norge er tilknyttet NHO gjennom Norsk Industri.

I 2017 endret Drivkraft Norge navn fra Norsk Petroleumsinstitutt (NP). Navnebyttet er et resultat av bransjens kontinuerlige endring, og overgangen fra å være bensinstasjoner til å bli energistasjoner. NP ble opprettet 27. februar 1970, fordi det var ønskelig å ha økt representasjon overfor myndighetene, og ikke minst kunne drøfte bransjens tekniske problemstillinger i et forum.

Følg pressemeldinger fra Drivkraft Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drivkraft Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Drivkraft Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom