Demokratene

Ingen bompenger i Kristiansand denne sommeren!

Del

Vidar Kleppe og Demokratene satte foten ned og gikk på nok en storseier. Kristiansands politikere fra Høyre, AP, Senterpartiet, Mdg m.fl. har i lang tid forhandlet med staten og ivret for at landets flotteste sommerby skal kreve inn skyhøye bompenger snarest mulig gjennom en såkalt byvekstavtale. Mer bompenger er disse partienes hovedsak i valgkampen.

Byvekstavtalen går i korthet ut på at de av bilistene som har minst å rutte med, samt barnefamiliene, skal betale transporten for el-bilister, syklende, gående, og busspassasjerer.
I denne avtalen vil ikke forhandlerne fra staten si hvor mange milliarder bompenger Kristiansands befolkning skal betale.
Likevel vil AP, Høyre, SP, Mdg m.fl. tilsynelatende ha denne avtalen for enhver pris og sette i gang bompengeinnkrevingen snarest mulig.
Helst i sommer, slik at barnefamiliene som skal i Dyreparken også blir ranet litt ekstra.
Demokratenes fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe har nå satt feriefoten ned for en byvekstavtale.
Den elendige avtalen som AP og Høyre i Kristiansand ivrer for er nemlig avhengig av godkjennelse fra fylket. Fremfor å la supperådet fra Kristiansand jobbe videre med saken, fikk Vidar Kleppe gjennomslag i fylkestinget for at hele saken skal utsettes til etter valget i september.
Det betyr at du slipper å betale bompenger i Kristiansand på mange måneder, og at supperådet som forhandler på Kristiansands vegne med staten ikke kommer noen vei med sin viktigste valgkampsak før langt ut i oktober – ja, kanskje ikke før neste år.
Enn så lenge er det bare å nyte Kristiansands bomfrie veier hele sommeren, enten du skal til Dyreparken, gjøre storhandel i Sørlandsparken, dra på aktiviteter med barn og familie eller bile litt rundt i nærområdet for morroskyld.
Det hele er selvsagt takket være Vidar Kleppe og Demokratene som nå tar ferie fra fylkestinget med hyggelig sommerhilsen til velgerne.

Nøkkelord

Kontakter

Om Demokratene

Demokratene
Demokratene
Kirkegata 12
4611 Kristiansand S

+47 94 26 09 25http://www.demokratene.no

Demokratene mener at Norge må tenke på de som lever, de som bygget landet — og de som skal arve det.

Følg pressemeldinger fra Demokratene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Demokratene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Demokratene

Demokratene sender åpent brev til helseministeren17.7.2021 14:49:38 CEST | Pressemelding

Demokratene stiller seg kritisk til flere sider av Regjeringen Covid-håndtering, og ikke minst vaksineringen av barn. Derfor har vi skrevet et åpent brev til Helse- og omsorgsminister Bent Høie, som leder Helse- og omsorgsdepartement og derfor har øverste ansvar for vaksineprogrammet og hva det medfører av konsekvenser. Vi ønsker svar på noen viktige spørsmål, og venter at helseministeren kommer med klare svar til oss, foreldre og befolkningen. Spørsmålene er som følger:

Demokratene advarer skarpt mot EUs klimahysteri og «Fit for 55»17.7.2021 09:48:16 CEST | Pressemelding

Den 14. juli la EU fram sin klimaplan «Fit for 55». De neste to årene skal tusenvis av lobbyister, mer enn 700 EU-parlamentarikere og 27 regjeringer jobbe intenst for å kutte 55 prosent CO2-utslipp innen 2030, og bruken av fornybar energi skal dobles. Dette anser Demokratene som en politisk atombombe mot Europas og Norges stabilitet og økonomi. Vi avviser «Fit for 55» fullstendig, akkurat som vi avviser både Parisavtalen og Regjeringens «Klimaplan 2030.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom