Her er årets mest populære julegaver

Del

Trådløse hodetelefoner og spillkonsoller er sannsynligvis julegavene som flest nordmenn åpner på juleaften. Det viser topplistene fra Norges største søkemotor for pris- og produktsammenligning, som har klemt litt på pakkene for deg.

Søke- og prisvarselstatistikk fra Prisjakt.no i desember viser at forbrukerelektronikk og lydprodukter på ny er den store vinneren blant nordmenn på jakt etter julegaver i landets nettbutikker.

-Vi frister allerede nå å utrope Apple Airpods, Nintendo Switch og Bose Quiet Comfort som ”Årets julegaver”. Dette er de suverent mest søkte enkeltproduktene så langt i desember, og produktene med flest opprettede prisvarsler hos oss, forteller daglig leder Are Vittersø i Prisjakt.no.

-Også spillkonsollen Sony Playstation Slim, smarthøytaleren Google Home Mini, aktivitetsmåleren Fitbit Charge 3 og ullundertøy fra Ulvang og Kari Traa rager høyt oppe på listene over typiske julegaver som er veldig etterspurte i desember, sier Vittersø.

Prisjakts topplister er basert på nesten to millioner pris- og produktsøk, gjennomført av rundt 1,8 millioner unike brukere så langt i desember. Søketjenesten noterer en økning på 15 prosent i antall prissøk denne julehandelen, sammenlignet ned samme periode i fjor.

-Det er ingen tvil om at netthandelen har festet et ytterligere grep om nordmenns julehandel. Oppsvinget i søkeaktivitet og opprettede prisvarsler, viser at vi fortsetter den gode, prisbevisste trenden, der vi sjekker pris og produktinformasjon hos mange leverandører før gavekjøpene gjøres, sier Vittersø.

Her er desembers mest populære produkter i utvalgte, typiske gavekategorier:

 

Hodetelefoner: Apple Air Pods

Mobiltelefoner: Apple Iphone 8

Spillkonsoller: Nintendo Switch

Mobilhøytalere: Google Home Mini

Smartklokker: Fitbit Versa

Jakker: Twentyfour Finse anorakk (dame) / Salomon La Cote jakke (herre)

Løpesko: Nike Flex 2018 RN

Ullundertøy: Kari Traa Rose (dame) / Ulvang Raw sweater (herre)

Utendørsbukser: Fjällräven Keb Regular

LEGO: Harry Pitter Galtvarts festsal

Treningsklokker: Polar M430

PS4: Red Dead Redemption 2

Nettbrett: Apple Ipad 9,7” 32GB

Aktivitetsmålere: Fitbit Charge 3

Ryggsekker: Fjällräven Kånken

Parfymer: Versace Bright Crystal 30ml

Brettspill: Monopoly Fortnite

Kjøkkenmaskiner: Kenwood Limited Titanium XL

Klokker: Invicta Pro Diver 1507

 

Bildetekst: Are Vittersø, daglig leder for Prisjakt.no

Kontaktperson: Daglig leder Are Vittersø i prisjakt.no, telefon 402 21 792

Nøkkelord

Bilder

Om Prisjakt.no

Prisjakt.noOm Prisjakt.no

Prisjakt.no er Norges største pris- og produktsammenligningstjeneste, eid av Schibsted Media Group, og hjelper nordmenn til å handle smartere gjennom å finne riktig produkt til rett pris. Tjenesten er landets eneste, uavhengige pris- og produktsammenligningstjeneste, der leverandører og butikker ikke kan betale for innhold og rangering.

Hver måned bruker over to millioner nordmenn bruker Prisjakt-tjenesten for å sammenligne priser og produkter. Tjenesten dekker per i dag mer enn 2.500 butikker, 513.000 produkter og over 4,1 millioner søkbare produktegenskaper.

Prisjakt.no ble lansert i Norge i 2010 og tjenesten er tilgjengelig i ytterligere syv land.

Følg saker fra Prisjakt.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Prisjakt.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Prisjakt.no