Visit Geilo

Geilo tar prisen – for 4. år på rad!

Del

18. november ble det klart at Geilo nok en gang stikker av med prisen «Norway’s Best Ski Resort» under prisutdelingen til World Ski Awards i Kitzbühel, Østerrike. Reisebyråer, turoperatører og publikum fra hele Europa har stemt frem Geilo til denne prestisjefylte tittelen.

Foto: Emile Holba
Foto: Emile Holba

«Tusen takk til alle som har stemt på oss. Utrolig artig å motta denne prisen for fjerde år på rad. Det viser at Geilo fortsetter å utvikle seg i riktig retning», sier Roger Espeli, styreleder i Visit Geilo. Espeli drar frem det gode felleskapet på Geilo som en viktig faktor for prisen. «De siste årene har det virkelig løsnet for samarbeid og innsats fra våre mange bedrifter på Geilo. Nå jobber vi sammen som en komplett ski-og feriedestinasjon, og det gjør vi med kvalitet i alle ledd. Geilo har kommet sterkt tilbake som en av de beste destinasjonene de seneste årene. 

 Geilo i særklasse

«Vi mener vi har en unik kombinasjon her på Geilo. Et svært godt og veldrevet alpinanlegg, fantastiske hoteller og overnattingssteder og fokus på servering av mat med lokale matvarer og høy kvalitet.  Et levende sentrum og god infrastruktur med shuttlebuss direkte fra Gardermoen, togstasjon midt i sentrum, og ikke minst et skibuss-tilbud som knytter sammen dalsidene og overnattingsstedene».

Sion Rapson, administrerende direktør i World Ski Award i Østerrike, gratulerer Geilo med prisen. «World Ski Award regnes som den ultimate prestasjonen innen global skigjestfrihet. I år har våre velgere, fra et sterkt konkurranseutsatt felt, kåret Geilo til ‘Norges Beste Skianlegg 2022’. Dette vil være 4. året på rad at Geilo oppnår denne æren. Vi gratulerer hele teamet for deres uovertrufne harde arbeid, engasjement og deres forpliktelse til å stadig heve standarden."

Lagseier

Daglig leder i SkiGeilo Kevin Eikrehagen er stolt av at Geilo mottar denne prisen.
«Dette er en lagseier, ikke bare for oss, men for hele bygda og hele kommunen! Jeg er også utrulig stolt av Team SkiGeilo! Det jobbes knallhardt hver eneste dag for å levere en gjesteopplevelse i toppklasse. Gjennom de siste årene har det blitt investert, utviklet og opprustet svært mye i alpinanlegget på Geilo. At vi blir stemt fram som «Norway’s Best Ski Resort» for fjerde gang tolker jeg som at vi når de høye målene våre, og at Geilo har tatt tilbake sin posisjon som en av Norges ledende alpindestinasjoner. Det er stor stas for oss å motta denne prisen. Oppgaven som ligger foran oss, er klar og tydelig: Vi må fortsette å hente ut potensialet på Geilo og utvikle oss videre. Da bør vi ligge godt an til å bli nominert til «Norway’s Best Ski Resort» også neste år!
Vi kan ikke annet enn å rette en stor takk til alle som stemte på Geilo» avslutter Eikrehagen

 Under utdelingen ble også Havsdalsgrenda på Geilo kåret til Norway’s Best Chalet 2022, en pris de har vunnet flere ganger tidligere.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Emile Holba
Foto: Emile Holba
Last ned bilde
Roger Espeli
Roger Espeli
Last ned bilde
Kevin Eikrehagen
Kevin Eikrehagen
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Visit Geilo

Visit Geilo
Visit Geilo
Vesleslåttvegen 8
3580 Geilo

(+47) 32 09 59 00https://www.geilo.com/

Geilo er en av Norges største turistdestinasjon, vintersportsted og hyttekommune. Destinasjonsselskapet Visit Geilo består av ca 150 lokale medlemsbedrifter, og er en utviklings- og markedsorganisasjon for turismen på Geilo. Selskapet er en ideell bedrift der alle midler investert gjennom selskapet går til markedsføring av Geilo og utviklingen av reiselivsproduktet

Følg pressemeldinger fra Visit Geilo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Visit Geilo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Visit Geilo

6000% økning i onlinesalg på Geilo1.9.2022 12:28:27 CEST | Pressemelding

Geilos fokus på samarbeid på tvers av bedrifter gir markant økning i onlinesalget. Populære Geilo i Norge tiltrekker seg tusenvis av besøkende hvert år. Her tilbys aktiviteter for hele familien, både sommer og vinter. Hit kommer både norske og internasjonale gjester for å oppleve ulike aktiviteter på fjellet, og på travle dager rommer Geilo rundt 40 000 overnattingsgjester, inkludert private hytter og utleiefirmaer.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom