Visit Geilo

Hjelp oss å hjelpe

Del

Gled deg selv og gi dermed glede til andre!
Lørdag 2.desember blir det julegrøt på låven og stort juleshow på Langedrag! Vi håper på stort besøk for billettinntektene denne dagen går til å finansiere førjulshelg på Langedrag for brukere av Fattighuset Oslo.

Juleshow på Langedrag
Juleshow på Langedrag Foto: Langedrag

Lørdag 2.desember vil det bli julegrøt på låven med nissespill. Hvem er den ekte nissen? Julenissen og fjøsnissen møtes – blir de enige tro?  Etterpå møtes rødnissene og blånissene til årets nisseleker på ridebanen. Det blir et forrykende show med mennesker og dyr. Det blir fjordhestoppvisning med blant annet det spektakulære nummeret «ungarsk post» (rytter står på to hester), og nissene vil opptre med sine gode dyrevenner som geit og gris. Vi vil vise det gode samspillet mellom dyr og mennesker, har du sett «geiteagility» før? 

Denne dagen er det julemarked med ulike salgsboder. Det vil være juleverksted for barna med kubbenisser og ullengler. I tillegg vil det bli foring av ulv, gaupe, elg, mulighet for å være med inn til fjellrev og reinsdyr. Vi har selvfølgelig kanefart med hest, slede og dombjeller! 

Alt dette får du med deg, og billettinntektene gir mulighet for at vanskeligstilte kan komme til et gratis opphold på Langedrag 15-17.desember og kjenne gleden ved fellesskap og julestemning. Det kommer ca. 80 personer av både barn, voksne, familier og enslige fra Oslo regionen. 

Som daglig leder på Langedrag synes jeg det er flott at vi kan stille hele gården til disposisjon for et slikt arrangement i førjulstiden. Vi har nå i mange år bygget opp en tradisjon der vi inviterer de som trenger en ekstra omtanke. 

Det er ansatte på Langedrag og andre frivillige som bruker av sin tid og gjør dette mulig. Jeg er veldig stolt av å ha slike medarbeidere på gården. 

Mvh

Langedrag Naturpark 
v/Tuva Thorson

Langedragsveien 274 
3544 Tunhovd 
Tlf: 957 29 575

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra Visit Geilo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Visit Geilo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Visit Geilo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye