Visit Geilo

Geilo med trippelseier i World Ski Awards

Del

Geilo har all grunn til å juble etter en imponerende trippelseier ved årets utdeling av World Ski Awards i Kitzbuhel i Østerrike. Alpindestinasjonen vant pris i tre kategorier: "Norway's Best Ski Resort", samt "Norway's Best Ski Hotel" tildelt Vestlia Resort, og "Norway's Best Ski Chalet" tildelt Havsdalsgrenda.
Geilo har dermed vunnet "Norway's Best Ski Resort" fem ganger sammenhengende siden 2019.

Geilo er kåret til "Norway's Best Ski Resort" for 5. året på rad
Geilo er kåret til "Norway's Best Ski Resort" for 5. året på rad Foto: Paul Lockhart

Trippelseier
I World Ski Awards er det publikum, sammen med turoperatører, reisebyråer og leverandører som stemmer frem de beste skidestinasjonene og overnattingsstedene i Norge og resten av Europa. Arrangørene forteller at «Prisen tildeles Geilo for dets varme vertskap, et bredt utvalg av overnattingssteder, fokus på lokal matkultur og høy kvalitet." Siden 2017 er det gjort store investeringer i en modernisering av alpinproduktet som også fremheves spesielt i begrunnelsen.

Heidi Stevning, daglig leder i Visit Geilo, uttrykker sin takknemlighet for seieren: "Tusen takk til alle som har stemt på oss. Det er en stor ære for oss alle at Geilo nok en gang går til topps i denne avstemmingen, og ekstra stas at vi også får utmerkelse til to av våre overnattingsbedrifter. Vi har et godt fellesskap her på Geilo, og samarbeidet mellom våre bedrifter har virkelig styrket oss som en helhetlig alpin-og feriedestinasjon. Hele Geilo er takknemlige for anerkjennelsen fra World Ski Awards, og dette inspirerer til å fortsette å tilby førsteklasses vinteropplevelser for alle besøkende. Trippelseieren understreker Geilos unike appell som et helhetlig skisted",  forteller Stevning.

Geilo i medvind
Geilo har styrket sin posisjon som en av Norges ledende skidestinasjoner de siste årene, både i inn-og utlandet. Totalproduktet med den beste alpinopplevelsen, milevis med langrennsløyper, et bredt utvalg av overnattingstilbud og aktiviteter og naturgitt nærhet til nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda lokker stadig flere gjester til fjellbygda.

Kevin Eikrehagen, daglig leder for SkiGeilo, er stolt over at Geilo har blitt tildelt prisen: "Fem år på rad er virkelig noe vi er stolte av! Det jobber utrolig mange flinke mennesker både i Team SkiGeilo og på resten av Geilo. De stiller opp hver dag med ett fokus for øye, det å levere en god gjesteopplevelse for de som besøker oss. Dette skaper en positiv spiral som gagner alle, og jeg er utrolig stolt av å få være en del av dette."

"Skisenteret har gjort store investeringer både i nye heiser, snøproduksjonsutstyr og gjesteopplevelse siden 2017. Målet er å løfte Geilo tilbake som Nordens ledende fjelldestinasjon.- Det finnes mange gode fjelldestinasjoner i Norge, som alle kan tilby mye av det samme. Derfor satser vi ekstra på vertskap, som jo også er endel av oss her på Geilo. Vi har drevet med turisme siden 1800-tallet, så vi har god erfaring i gode gjesteopplevelser. Vår oppgave nå er å fortsette å utvikle Geilos potensiale videre. Vi har et godt samarbeid mellom skisenteret, overnattingsbedriftene, lokale matprodusenter og aktivitetleverandører, og er alle engasjerte i å skape verdi for gjesten som besøker oss",  avslutter Eikrehagen

Kontakter

Bilder

Vestlia Resort
Vestlia Resort
Last ned bilde
Havsdalsgrenda
Havsdalsgrenda
Last ned bilde

Om Visit Geilo

Geilo er en av Norges største turistdestinasjon, vintersportsted og hyttekommune. Destinasjonsselskapet Visit Geilo består av ca 150 lokale medlemsbedrifter, og er en utviklings- og markedsorganisasjon for turismen på Geilo. Selskapet er en ideell bedrift der alle midler investert gjennom selskapet går til markedsføring av Geilo og utviklingen av reiselivsproduktet

Følg pressemeldinger fra Visit Geilo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Visit Geilo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Visit Geilo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye