Drivkraft Norge

FROKOSTMØTE: Klimavennlige løsninger ved offentlige anskaffelser

Del

Velkommen til vårt frokostmøte på hotell Bristol torsdag 4. november! Temaet er klimavennlige løsninger ved offentlige anskaffelser.

Drivkraft Norge har gleden av å invitere inn til frokostmøte torsdag 4. november på Hotell Bristol i Oslo. Temaet for frokostmøtet er hvordan statlige myndigheter innretter sine reguleringer overfor offentlige aktører som ønsker å benytte seg av klimavennlige løsninger ved offentlige innkjøp.

På slutten av regjeringen Solbergs tid, ble det besluttet at bærekraftig biodrivstoff ikke lenger skulle være anbefalt som et rent klimatiltak av staten i offentlige innkjøp. På dette frokostmøtet spør vi hva denne endringen gjør med offentlige myndigheters muligheter for å redusere sine egne klimagassutslipp. Vil elektriske anleggsmaskiner kunne veie opp for manglende biodrivstoff, og hva sier politikere fra det nyvalgte Stortinget?

Frokosten står klar fra kl. 08:00, det faglige opplegget begynner 08:30. Vi er ferdige til 09:45.

Innledere og debattanter:

• Mats Nordum og Thea Johnsen fra Miljødirektoratet
• Stein Gunnes fra Maskinentreprenørenes Forbund (MEF)
• Einar Wilhelmsen, byråd for finans (MDG)
• Politisk debatt mellom Sivert Bjørnestad (FrP), Kirsti Leirtrø (Ap) og Mari Holm Lønseth (H), ledet av Kjartan Berland i Drivkraft Norge

Påmelding: ønsker du å delta fysisk, ber vi om at du sender mail til vkb@drivkraftnorge.no for å melde deg på, da vi har begrenset med plasser. Ønsker du å delta digitalt, kan du følge streaming av arrangementet her: https://events.webcast.no/viewer-registration/lxgBdFDH/register

VELKOMMEN!

Bilder

Om Drivkraft Norge

Drivkraft Norge
Drivkraft Norge
Postboks 7190 Majorstuen
0307 OSLO

http://www.drivkraftnorge.no

Drivkraft Norge er bransjeforeningen for selskaper som selger flytende drivstoff og energi. Vår hovedoppgave er å ivareta og fremme våre medlemmers felles interesser i det norske energi- og stasjonsmarkedet, samt å være et kontaktledd mellom offentlige myndigheter og bransjen. Drivkraft Norge er tilknyttet NHO gjennom Norsk Industri.

I 2017 endret Drivkraft Norge navn fra Norsk Petroleumsinstitutt (NP). Navnebyttet er et resultat av bransjens kontinuerlige endring, og overgangen fra å være bensinstasjoner til å bli energistasjoner. NP ble opprettet 27. februar 1970, fordi det var ønskelig å ha økt representasjon overfor myndighetene, og ikke minst kunne drøfte bransjens tekniske problemstillinger i et forum.

Følg pressemeldinger fra Drivkraft Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Drivkraft Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Drivkraft Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom