Viking Ocean Cruises

Viking lanserer nytt skip på Mekong-elven

Del

Viking Tonle debuterer i 2025 og dobler Vikings passasjerkapasitet i Sørøst-Asia

Los Angeles (14. november 2023) – Viking (www.viking.com)  kunngjorde i dag at de utvider elveflåten sin i Sørøst-Asia med det nye skipet Viking® Tonle. Skipet har plass til 80 gjester og er spesialdesignet for å seile på Mekong. Sammen med det identiske søsterskipet Viking Saigon, som debuterte i 2022 så vil Viking Tonle seile mellom Kampong Cham i Kambodsja og Mỹ Tho i Vietnam, som en del av Vikings populære og storslåtte 15-dagers reise på Mekong. Skipet er under bygging og skal etter planen være klart til å seile i oktober 2025. For å møte den sterke etterspørselen etter elvecruise på Mekong har Viking økt antallet seilingsdatoer for 2025, og har i tillegg åpnet hele 2026-sesongen for bestilling.

"Den rike historien og kulturen i Vietnam og Kambodsja har alltid gjort Mekong til et fascinerende reisemål for våre gjester", sier Torstein Hagen, styreleder i Viking. "Med enda et skip klart til 2025-sesongen så gleder vi oss til å kunne introdusere enda flere nysgjerrige reisende til de opplevelsene som denne fantastiske regionen har å by på." 

Viking Tonle

Viking Tonle er spesialkonstruert for å seile på Mekong og vil ha plass til 80 gjester i 40 utvendige lugarer. Med den rene skandinaviske designen som Viking er kjent for har alle lugarer senger i hotellstil og skyvedører i glass fra gulv til tak med veranda eller fransk balkong. Over tre dekk kan gjestene på Viking Tonle også nyte et spa- og treningssenter, basseng og utendørs Sky Bar på øvre dekk.

Storslåtte Mekong

I løpet av denne 15-dagers reisen får gjestene oppleve kulturskattene i Vietnam og Kambodsja med 16 guidede turer. I løpet av reisen vil det være hotellopphold i Hanoi, Siem Reap og Ho Chi Minh (Saigon) og tilsammen åtte dager der gjestene kan utforske gamlebyen i Hanoi og delta på en forestilling av Apsara-dansere, smake nydelig, lokal mat på travle markeder og lokale restauranter, vandre rundt på tempelkomplekset Angkor Vat som står på UNESCOs verdensarvliste, besøke Ta Prohm der lianer og andre jungelplanter omfavner gamle ruiner, og oppleve severdighetene i Phnom Penh fra en sykkeldrosje. På seilingsdelen av reiseruten kan gjestene oppleve silkebyer, fiskelandsbyer, templer og flytende markeder.

Bookingdetaljer

Fra nå til og med 30. november 2023 tilbyr Viking "Explorers' Sale" med depositum på USD 25, rabattert pris på flybilletter og spesialpriser på utvalgte hav-, ekspedisjons- og elvecruise, inkludert reisen Magnificent Mekong. Ring Viking gratis på 1-855-8-VIKING (1-855-884-5464) eller kontakt en reiserådgiver for detaljer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Viking

Viking ble etablert i 1997 og tilbyr opplevelsesreiser over hele verden. Viking er for den nysgjerrige reisende som er interessert i vitenskap, historie, kultur og matopplevelser. Viking har vunnet mer enn 250 priser, inkludert å bli rangert som #1 for elvecruise, #1 for havgående cruise og #1 for ekspedisjonscruise av Condé Nast Traveler i 2023 Readers' Choice Awards. Viking er også rangert på topp i sine kategorier for elvecruise, havgående cruise og ekspedisjonscruise av Travel + Leisure. Ingen andre reiseselskaper har mottatt den samme utmerkelsen av begge publikasjonene samtidig.

For mer informasjon, kontakt Viking på 1-800-2-VIKING (1-800-284-5464) eller besøk https://www.viking.com/