Viking mottok nytt havgående cruiseskip

Del
Viking Saturn døpes i New York 6. juni av gudmor Ann Ziff, styreleder for Metropolitan Opera

Los Angeles (26. april 2023) – Viking (www.viking.com) har i dag mottatt sitt nye havgående cruiseskip, Viking® Saturn®.  Leveringsseremonien fant sted i dag tidlig da skipet ble presentert på Fincantieris verft i Ancona, Italia. Viking kunngjorde også at den offisielle skipsdåpen vil skje i New York 6. juni 2023. Seremoniell gudmor er Ann Ziff, den anerkjente filantropen og styrelederen for Metropolitan Opera. Etter seremonien vil skipet tilbringe sin første sommer med å seile to av Vikings nye reiser: Iconic Iceland, Greenland & Canada mellom New York og Reykjavik, og Iceland & Norway’s Arctic Explorer mellom Reykjavik og Bergen.

"Vi er veldig stolte over å ønske det nyeste søsterskipet velkommen til vår prisbelønte havgående flåte", sier Torstein Hagen, styreleder i Viking. "Vi er også takknemlige for at Ann Ziff har hedret oss ved å være gudmor for Viking Saturn.  Etter å ha reist med oss i mange år så er Ann en lojal Vikinggjest, og hun deler vårt engasjement for kunst og kulturelle opplevelser. Hennes bidrag til Metropolitan Opera, en av våre mangeårige partnere, og på en lang rekke andre viktige områder, er virkelig imponerende". 

"Jeg er veldig glad for å få være gudmor for Viking Saturn," sa Ann Ziff. "For de som er nysgjerrige på verden er det ingen bedre måte å utforske og fordype seg på enn fra komforten på et av Vikings skip".

Ann Ziff, Viking Saturns gudmor 

Ann Ziff er en dedikert filantrop innen kunst, utdanning, kultur og miljøvern, er styreleder for Metropolitan Opera og sitter i flere andre styrer, inkludert Lincoln Center for Performing Arts, Sing for Hope, World Science Festival og Los Angeles Opera. Som lidenskapelig opptatt av å bringe kultur og kunst inn i livene til barn i nød var hun med på å grunnlegge Smile Train og var styremedlem i Maloto, en organisasjon som gir utdanning og bolig til misbrukte og forlatte jenter i Malawi. Ann Ziff har også sitt eget smykkemerke, Tamsen Z, hvor hun designer og skaper unike smykker inspirert av hennes kjærlighet til kultur, kunst og musikk, samt hennes reiser som lojal Vikinggjest.

Viking og Metropolitan Opera

Metropolitan Opera huser noen av verdens aller mest kreative og talentfulle musikerne og har vært en av Vikings kulturpartnere siden 2016. Om bord på Vikings havgående skip får gjestene oppleve Metropolitan Operas prisbelønte Live in HD-serie, inkludert en eksklusiv visning av Mozarts Tryllefløyten. Som endel av Vikings kulturengasjement er de også sponsor for Ballet Sun Valley, BBC, Highclere Castle, Los Angeles Philharmonic, PBS 'Masterpiece, RHS Chelsea Flower Show, Munchmuseet i Oslo, TED og mange andre.

Viking Saturn

Viking Saturn er det nyeste skipet i Vikings prisbelønte, havgående flåte av identiske søsterskip. Klassifisert av Cruise Critic som "små skip", har Vikings havgående fartøy en bruttotonnasje på 47,800 tonn, og 465 lugarer med plass til 930 gjester; Alle lugarene har balkong, skandinavisk design, lyse fellesarealer og et rikelig utvalg spisesteder.

Overleveringen av Viking Saturn skjer samtidig som Viking fortsetter å feire 25-årsjubileet sitt. I januar 2023 hadde selskapet sin mest vellykkede salgsmåned, etter sterk vekst de siste årene. Viking har siden 2020 ønsket 17 nye skip velkommen til flåten sin, inkludert åtte nye Viking Langskip på elvene i Europa, nye spesialbygde fartøyer på elvene Mekong, Nilen og Mississippi, fire nye, havgående skip, og to polarklasse ekspedisjonsfartøy. Nylig ble Viking kåret til «Best Cruise Line» av Food & Wine sine lesere i magasinets første Global Tastemakers Awards. I mars 2023 dominerte selskapet Cruise Critic's Cruisers' Choice Awards, og gikk til topps i seks kategorier, inkludert "Best Overall Line", "Best Line" og "Best Dining" for sine hav- og ekspedisjonsreiser. I tillegg har Viking blitt kåret til beste havgående cruiseskip og beste cruiseskip av både Travel + Leisure og Condé Nast Traveler, noe som gjør Viking til det første cuiseselskapet noen sinne som går til topps i begge disse publikasjonene.

Nøkkelord

Bilder

Om Viking Ocean Cruises

Viking Ocean Cruises
Viking Ocean Cruises
5700 Canoga Avenue, Suite 200, Woodland Hills
91367 California

+1 (818) 227-1234http://vikingcruises.com/oceans
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye