Viking Ocean Cruises

Viking kåret til beste elvecruise, havgående cruise og ekspedisjonscruise av Condé Nast sine lesere

Del

Viking skriver historie igjen i Readers' Choice Awards for 2023

Viking Mars, Viking Polaris og Viking Mani feirer Vikings 25-årsjubileum
Viking Mars, Viking Polaris og Viking Mani feirer Vikings 25-årsjubileum

Los Angeles (3. oktober 2023) – Viking® (www.viking.com) har fått topplasseringen for både elvecruise, havgående cruise og ekspedisjonscruise av Condé Nast Traveler i magasinets Readers' Choice Awards for 2023. Dette er første gang et reiseselskap vinner alle disse tre kategoriene samme år. Det er også tredje året på rad at Viking vinner både elve- og havkategoriene. I tillegg ble Viking rangert på topp i sine kategorier for elvecruise, havgående cruise og ekspedisjonscruise av Travel + Leisure i 2023 World's Best Awards. Ingen andre reiseselskaper har mottatt de samme utmerkelsene fra begge magasinene samtidig. 

Mer enn 526 000 Condé Nast Traveler-lesere sendte inn svar som vurderte sine reiseopplevelser for 2023 Readers' Choice Awards. De fullstendige resultatene av tildelingene finner du her.

"Å være det eneste selskapet som noensinne har gått av med seieren for både elvecruise, havgående cruise og ekspedisjonscruise på samme tid er ganske spesielt. Takk til hele Viking-familien som leverer de opplevelsene som gjør det mulig å vinne disse prisene", sier Torstein Hagen, styreleder i Viking. "Jeg mener at en av Vikings viktigste egenskaper er at vi skiller oss ut for alt vi ikke gjør. Ingen barn. Ingen kasinoer. Ingen ekstrakostnader for service ombord. Vi er veldig stolte over at denne tilnærmingen har resonert hos våre gjester, og vi ser frem til å introdusere enda flere nysgjerrige reisende til Vikings måte å utforske på i årene som kommer».

Dagens kunngjøring er siste milepæl i en rekke nylige utmerkelser for Viking. I tillegg til prisene fra Condé Nast Traveler og Travel + Leisure, ble Viking kåret til Best Luxury Cruise i Forbes 2023 Best Luxury Cruises-liste, Best Cruise Line av Food & Wines lesere i magasinets første Global Tastemakers Awards, Best Cruise line av Women's Health i sin første Healthy Travel Awards og Best for Relaxation - Worldwide av Men's Health i Travel Awards 2023. Viking dominerte også Cruise Critics 2023 Cruisers' Choice Awards, og mottok topplasseringer i seks kategorier, inkludert Best Overall Line, Best Line og Best Dining for sine hav- og ekspedisjonsreiser.

Nøkkelord

Kontakter

Viking Ocean Cruises
5700 Canoga Avenue, Suite 200, Woodland Hills
91367 California

+1 (818) 227-1234

http://vikingcruises.com/oceans

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye