Viking Ocean Cruises

Norskregistrerte Viking Cruises kåret til verdens beste cruiserederi både til havs og på elvene av Travel + Leasures lesere

Del
Viking ble også rangert på topp av Condé Nast Traveler i både havgående- og elvecruisesegmentene, og blir dermed det første cruiserederiet noensinne som topper kåringene til begge de internasjonale reisemagasinene.
Viking Octantis in Mediterranean Sea
Viking Octantis in Mediterranean Sea

Los Angeles, 13. juli 2022

Travel + Leisures lesere har kåret Viking® (www.viking.com) til verdens beste selskap i sine kategorier i «2022 World's Best Awards» som ble presentert 12. juli. Viking ble stemt til topps for havgående cruiseskip med 300 til 799 lugarer og for elvecruise, noe som gjør Viking til det første cruiserederiet noensinne som topper begge kategoriene samme år. Viking ble også rangert på topp i både havgående- og elvecruisesegmentene av Condé Nast Traveler, og blir dermed det første cruiserederiet noensinne som topper kåringene til begge de internasjonale reisemagasinene.

Travel + Leisure, det største reisemagasinet i USA, har siden 1995 invitert leserne sine til å stemme på verdens beste cruiseselskaper ut fra følgende kriterier: lugarer/fasiliteter, mat, program/destinasjoner, utflukter/aktiviteter og verdi/kvalitet. Viking vil også bli omtalt i magasinets «World’s Best»-utgave, som vil være å finne i bladhyllene nå i juli. De fullstendige resultatene av den 27. tildelingen finner du på www.travelandleisure.com/worlds-best.

"Tusen takk til leserne av Travel + Leisure som stemte oss helt til topps i denne prestisjefylte kåringen. Vi er stolte over å bli kåret som nummer én både for havgående cruise og elvecruise. Å være det første cruiserederiet som vinner begge disse prisene samme år er en stor ære. Dette er resultatet av det harde arbeidet Viking-teamet har lagt ned de siste 25 årene," sa Torstein Hagen, styreleder i Viking. "Slik jeg ser det så er det bare å jobbe på. Det sies at når du når toppen så er det bare én vei å gå – i Viking sier vi at den veien er å stevne videre fremover."

Dagens kåring kommer etter et år med flere betydelige milepæler for selskapet, blant annet Vikings 25-årsjubileum. I januar lanserte selskapet Viking Expeditions og det første av to spesialbygde ekspedisjonsfartøy, Viking Octantis®, som for tiden seiler sin første sesong på Great Lakes i Nord-Amerika. I vår tok selskapet også imot åtte nye Viking Longships® og et nytt havgående skip, Viking Mars®. Ved utgangen av året vil Viking også ha tatt imot et ekspedisjonsskip til, Viking Polaris®, og et annet havgående skip, Viking Neptune®, samt nye spesialbygde fartøyer for cruise på Nilen, Mekong og Mississippielven.

 

Nøkkelord

Bilder

Viking Octantis in Mediterranean Sea
Viking Octantis in Mediterranean Sea
Last ned bilde
Viking Longship in Budapest
Viking Longship in Budapest
Last ned bilde
Viking Sky and Viking Sea Meet in Leknes
Viking Sky and Viking Sea Meet in Leknes
Last ned bilde

Lenker

Om Viking Ocean Cruises

Viking Ocean Cruises
Viking Ocean Cruises
5700 Canoga Avenue, Suite 200, Woodland Hills
91367 California

+1 (818) 227-1234http://vikingcruises.com/oceans