Singapore Airlines

Ytterligere reduksjon som følge av stengte grenser

Del

Singapore Airlines reduserer kapasiteten ytterligere som følge av at mange land stenger grensene for å hindre spredningen av Covid-19. Selskapet vil fremover operere med 50 prosent av opprinnelig kapasitet, og utelukker ikke flere kutt.

-Vi har mistet mye trafikk på kort tid, og det er ikke lenger mulig for oss å opprettholde dagens aktivitet. Vi forventer at situasjonen akselererer ytterligere, og som gruppe er vi forberedt på en lang og vanskelig periode, uttaler Singapore Airlines CEO, Goh Choon Phong.

 Singapore Airlines tar flere grep for å sikre selskapets likviditet, og er blant annet i dialog med fagforeningene. Selskapet vil fortløpende informere om tiltak som iverksettes.

Stopp for ruter fra Stockholm og København

Ruten Stockholm-Singapore er stoppet fram til 1. mai, og ruten København-Singapore stoppes fra 22. mars til 2. mai.

Kunder som blir berøret av endringene bes kontakte sitt reisebyrå. Har man bestilt direkte hos flyselskapet skal man kontakte  CPH_Reservations@Singaporeair.com.sg eller Nordics_SalesOps@singaporeair.com.sg

For ytterligere informasjon/spørsmål kontakt:

Allan Hoffery, Salgs- og kommunikasjonsdirektør Nordic på mail; alan_hoffery@singaporeair.com.sg

Nøkkelord

Bilder

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines
Singapore Airlineshttp://www.singaporeair.com

Singapore Airlines startet opp i 1972 med ti fly til 22 destinasjoner. I dag flyr selskapet til 104 destinasjoner i 37 land.

Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon. I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i «Travellers’ Choice Awards for Airlines». 

I 2007 skrev Singapore Airlines luftfartshistorie når verdens største passasjerfly lettet - en Airbus A380. I 2013 satte selskapet ny standard i luften for Premium Class i 2017 lanserte selskapet "hotellrom" i luften i First Class og samtidig dobbeltseng i Business Class om bord A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York. 

Følg saker fra Singapore Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Singapore Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Singapore Airlines

Singapore Airlines med kapitalforhøyelse på 110 milliarder27.3.2020 14:37:23 CETPressemelding

For å sikre rask og ekspansiv drift når reisevirksomheten tar seg opp, har Singapore Airlines gjennomført en kapitalforhøyelse på 15 milliarder SGD - tilsvarende 110 milliarder NOK. Styreleder i Singapore Airlines, Peter Seah, kommenterer: - Vi er takknemlige for tillitserklæringen som vår største aksjonær Temasek viser oss. Styret mener at kapitalforhøyelsen sikrer selskapet ressursene til å komme gjennom denne vanskelige tiden, og til å opprettholde posisjonen som et av verdens ledende flyselskap. " For mer informasjon se hele pressemeldingen på engelsk.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom