Agder Energi

Vil løse fremtidens utfordringer i sommer

Del

I sommer skal hele 26 studenter jobbe med å løse fremtidens utfordringer og konkrete prosjekter som Agder Energi jobber med. Konsernet har ikke ansatte så mange sommerstudenter tidligere, og de ble plukket ut blant rundt 300 søkere.

26 studenter klare for sommerjobb i Agder Energi.
26 studenter klare for sommerjobb i Agder Energi.

- Vi ser frem til å ta imot årets sommerstudenter. Gjennom sommeren får de være med å påvirke det grønne skiftet og bidra i elektrifiseringen av Norge Tilbakemeldinger fra tidligere år har vært gode, og studentene forteller at de fikk jobbe med relevante og interessante oppgaver, forteller Kristin A. Dale, konserndirektør Mennesker og Kommunikasjon.

Konsernet fikk inn over 300 søkere, og gjennom noen hektiske sommeruker får 26 utvalgte studentene mulighet til å skaffe seg relevant praksis og knytte gode kontakter i alle deler av konsernet; Fornyelse (7), Kraftforvaltning (3), Nett (12), Teknologi (3), Entelios (1).

Vinn-vinn situasjon

Agder Energi skal være en fremtidsrettet og innovativ organisasjon, og ønsker å få tak i de beste hodene. Studentene er neste generasjons medarbeidere og derfor er det ekstra viktig å gi dem et positivt bilde av konsernet.

-  Vi ønsker å vise frem at vi er en attraktiv arbeidsplass med mange spennende muligheter. Læringen går begge veier, unge kommer inn med friske øyne og ny kunnskap, og løser oppgaver og problemstillinger annerledes enn mer etablerte ansatte. sier Dale

Faglig og sosialt

Fredag 17. juni var alle studentene samlet på Agder Energi’s hovedkontor i Kristiansand. Dette markerte starten for sommerjobben. I løpet av dagen fikk studentene også besøke Hunsfos kraftstasjon, før dagen ble avsluttet på Sommerbris musikkfestival i Kristiansand. Oppstartsamlingen skal gi studentene et overordnet bilde av Agder Energi-konsernet og skape nettverk.

Det å starte med det sosiale og bli kjent med de andre som skal jobbe gjennom sommeren er en viktig suksessfaktor. Det at vi også fikk til et besøk på en kraftstasjon tror jeg studentene satte pris på. Det gir noen viktige perspektiver på hva som er grunnlaget for mye av den industrien vi har i dag, og ikke minst grunnlaget for den industrien vi skal bygge i fremtiden, sier Dale

Kontakter

Bilder

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

http://www.ae.no

Agder Energi leverer ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden.. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg pressemeldinger fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Agder Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom