Agder Energi

Å Energi tilbyr fastprisavtaler

Del
Å Energi tilbyr nå fastprisavtaler til næringslivet gjennom datterselskapet Entelios.
Nespervatn
Nespervatn

-Vi er positive til at regjeringen har gjort det enklere å tilby fastprisavtaler. Med vår virksomhet i hele verdikjeden for fornybar energi ønsker vi å bidra til at kundene får muligheten til å velge de avtalene som er best egnet for deres situasjon. De nye fastprisavtalene er en del av dette, sier Anders Gaudestad, konserndirektør Fornybar forvaltning i Å Energi.

Prisen for en treårsavtale basert på kraft produsert av Å Energi som leveres i prisområde NO2 (Sør-Norge), er satt til 165 øre/kWh. Prisen for fem år er 118,5 øre/kWh, og for syv år 99 øre/kWh. Dette er inklusive det regulerte påslaget på 2,5 øre, og i tillegg kommer et fastledd på 99 kroner per målepunkt per måned i tråd med retningslinjene fra regjeringen.

- I løpet av året har vi hatt historisk høye strømpriser, og vi ser at både prisnivået og de plutselige svingningene i markedet har vært utfordrende for mange, sier Gaudestad.

 Avtalene tilbys gjennom datterselskapet Entelios, som allerede har en betydelig andel ulike fastprisavtaler for sine kunder.

Les pressemeldingen fra Entelios her

Det nye fastprisregimet som regjeringen har lansert, innebærer at produsentene betaler grunnrenteskatt på kontraktspris, og ikke spotpris. Dette er ment for å gi forutsigbarhet for både næringskundene og for kraftprodusentene, og har tidligere kun vært tilbudt store industrikunder.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nespervatn
Nespervatn
Last ned bilde

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

http://www.ae.no

Kraftselskapene Agder Energi og Glitre Energi ble fusjonert i slutten av november, og heter nå Å Energi.

Å Energi er Norges største kraftkonsern med virksomhet i hele verdikjeden, fra produksjon til forbruker. Vannkraft er fundamentet i virksomheten, og vil omfatte en årlig produksjon på rundt 11,3 TWh fra 72 hel- og deleide kraftverk. Å Energi er Norges nest største nettselskap med et over 30 000 kilometer langt kraftnett som distribuerer kraft til ca. 310 000 nettkunder i Buskerud og på Agder. Selskapet vil forvalte og handle med mer enn 30 TWh kraft i Norden, bli Norges største selskap innen strømsalg til bedrifter og ha over 200 000 strømkunder i privatmarkedet.  

Følg pressemeldinger fra Agder Energi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Agder Energi

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye