Compass Fairs

Utsetter flere Boligmesser

Del

Grunnet anbefalinger fra norske helsemyndigheter, utsetter Compass Fairs flere av sine populære Boligmesser.

Boligmesse er et populært event. Her fra Telenor Arena høsten 2019. Foto: Bård Gundersen
Boligmesse er et populært event. Her fra Telenor Arena høsten 2019. Foto: Bård Gundersen

Tirsdag kveld gikk Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) ut med oppdaterte konkrete råd ved arrangementer og samlinger knyttet til koronaviruset. På sine hjemmesider skriver FHI følgende: “FHI anbefaler å avlyse eller utsette alle arrangementer med mer enn 500 deltakere”.

– Som en ansvarlig messearrangør, tar vi helsen til våre utstillere, besøkende og egne ansatte på alvor. Vi har hele veien hatt en tett dialog med FHI og lokale helsemyndigheter, og det er en selvfølge for oss å følge deres anbefalinger, sier Stewart Stjernholm, CEO i Compass Fairs.

Compass Fairs er Nord-Europas største messearrangør, og i Norge arrangerer de årlig Boligmesse på 20 lokasjoner rundt omkring i Norge, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. De er også teknisk totalleverandør til mange viktige møteplasser for næringslivet. 

Fem messer utsatt

Stjernholm forteller at de nå har sett det nødvendig å utsette messene som etter planen skulle vært arrangert i mars og april. Messene det gjelder er Fredrikstad (13.-15. mars), Kristiansand (20.-22. mars), Bergen/Sotra (27.-29. mars), Stavanger (17.-19. april) og Hamar (24.-26. april). 

– Det er naturligvis veldig kjedelig å måtte utsette disse messene, men helsen kommer først, og vi stiller oss bak anbefalingene til Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Vi har vært forberedt på at dette kunne skje, og er allerede i gang med å komme frem til gode løsninger for alle parter. 

Håper på økonomisk bistand

Stjernholm håper den norske regjeringen med fredagens tiltakspakke lar seg inspirere av Danmark. 

– Vårt datterselskap i Danmark ble hardt rammet forrige uke, og den danske regjeringen har allerede lovet økonomisk kompensasjon til de som bidro til smitteforebygging ved å avlyse arrangementer med mer enn 1.000 deltakere.

Avslutningsvis håper messearrangøren at tiltakene som nå gjøres i Norge fører til at smittefaren reduseres og at situasjonen raskt bedres. 

– Vi ser at situasjonen kan bli katastrofal, og våre tanker går til de landene som er aller mest berørt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Boligmesse er et populært event. Her fra Telenor Arena høsten 2019. Foto: Bård Gundersen
Boligmesse er et populært event. Her fra Telenor Arena høsten 2019. Foto: Bård Gundersen
Last ned bilde

Lenker

Om Compass Fairs

Compass Fairs
Compass Fairs
Industriveien 19
2020 Skedsmokorset

+47 64 83 76 00http://www.compassfairs.no

Siden 1997 har Compass Fairs AS arrangert Boligmesse. Messen er landsdekkende, og i 2020 arrangeres 20 boligmesser fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

I tillegg arrangeres tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland. Compass Fairs AS er totalleverandør, og leverer alt av utstyr til messer, kongresser og alle typer store og små arrangementer.

Følg pressemeldinger fra Compass Fairs

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Compass Fairs

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom