Compass Fairs

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Skarphallen nå til helgen!

Del

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Ronny Bjørnsen, prosjektleder for Boligmesse. 

Med høsten i anmarsj og den økende viktigheten av å gjøre smarte økonomiske valg, inviterer Boligmesse deg til Skarphallen nå til helgen. Utforsk en verden av muligheter for hjemmet ditt, hytta eller andre boligrelaterte prosjekter. 

Du får en unik sjanse til å gjøre fornuftige innkjøp og oppsøke ekspertise til både store og små prosjekter. Det trenger ikke nødvendigvis “koste skjorta”. 

Smarte innkjøp

Enten du planlegger små forandringer eller større oppgraderinger, gir Boligmesse deg tilgang til 55 utstillere under ett tak, og skal gi deg alt fra inspirasjon, eksperthjelp og skikkelig gode messekupp du ikke finner andre steder. 

Stadig flere søker en balanse mellom å forbedre hjemmet sitt og å ta ansvarlige beslutninger. Boligmesse setter fokus på denne problemstillingen ved å gi deg muligheten til å gjøre kloke innkjøp som gir verdi for pengene. 

Eksperthjelp og inspirerende løsninger

Boligmesse handler ikke bare om gode kjøp, men også om å gi deg tilgang til ekspertise som kan veilede deg gjennom dine boligprosjekter. Fordi - Boligmesse har virkelig “alt til din bolig”. 

Med et mangfoldig utvalg av utstillere som tilbyr alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer, elektronikk og interiør, er Boligmesse det ideelle stedet for å få inspirasjon og profesjonell veiledning. Uansett om du planlegger å gi hjemmet en ansiktsløftning eller gjennomføre større prosjekter, er ekspertene til stede for å hjelpe deg.

"Vi ønsker å understreke at målet vårt er å gi folk en sjanse til å forbedre hjemmene sine uten å gå på bekostning av kvalitet eller økonomi," legger Ronny til.

Inspirasjonsforedrag

Vi har også spennende foredragsholdere på scenen hele helgen om ulike tidsaktuelle og informative temaer mange drar god nytte av.

Deriblant Lars Fossum fra "Sommerhytta" på TV 2. Han skal inspirere til uteprosjekter du kan gjøre selv, f.eks. platting m/gjerde, pergola og utekjøkken. Gode råd fra en dyktig fagmann.

Messekaféen og barneparken holder oppe hele helgen, så her blir det muligheter for mange aktiviteter for hele familien.

Åpningstider

Fredag 15. september kl. 11-18
Lørdag 16. september kl. 10-17
Søndag 17. september kl. 10-17

Se messeavisen for program, tilbud og utstillere, og les mer på boligmesse.no.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Boligmesse: Boligmesse har alt du trenger til din bolig under ett tak. Vi er den ledende plattformen som tilbyr besøkende en unik mulighet til å utforske et bredt spekter av utstillere og eksperter innen boligbransjen. Med et sterkt fokus på kvalitet, inspirasjon og kunnskap, gir Boligmesse deg sjansen til å oppdage, utforske og handle for alt som kan forbedre hjemmet ditt.

Følg pressemeldinger fra Compass Fairs

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Compass Fairs

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Telenor Arena nå til helgen!5.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Jon Egil Kraggerud, prosjektleder for Boligmesse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom