Compass Fairs

Compass Fairs utvider til Tyskland etter suksess i Skandinavia

Del

Oslo, [06.09.2023] - Compass Fairs, en ledende aktør innen messebransjen med røtter i Skandinavia, kunngjør sin utvidelse til det tyske markedet. Tyskland er verdens største marked for messer, og etter 27 år med Compass Fairs sin vekst på det skandinaviske marked, er tiden nå kommet for å si "Hallo Deutschland".

Denne strategiske utvidelsen markerer en betydelig milepæl for Compass Fairs, som har gjennomgått en ambisiøs vekststrategi de siste tre årene, inkludert vellykkede oppkjøp og organisk vekst innen alle fagområder. Selskapets suksess i Skandinavia kan i stor grad tilskrives deres sterke verdier og dedikasjon til kunder, samarbeidspartnere og ansatte.

Tyskland, som verdens største marked for messer, gir et enormt potensial, selv med en allerede eksisterende konkurranse fra noen av verdens mest erfarne messeaktører. Compass Fairs er overbevist om at deres skandinaviske verdier og ærlige tilnærming til forretninger vil legge et solid grunnlag for suksess på det tyske markedet.

For å styrke sitt fotavtrykk i Tyskland, har Compass Fairs etablert et kontor i Hamburg, hvor den anerkjente direktøren for Compass Fairs GMBH, Peter Bergleiter, vil lede selskapets inntog på det tyske markedet. Peter bringer med seg en imponerende erfaring og et sterkt nettverk fra sin tidligere karriere i Hamburg Messe und Congress og Messe München.

Selskapet har allerede på plass nøkkelpersonell på sitt kontor i Hamburg og er i ferd med å levere sitt første oppdrag på Hamburg Messecenter denne uken.

I tillegg til den lokale tyske ledelsen, vil Henning Sørensen og André Minier fra Compass Fairs og Standesign fungere som tett støtte for den tyske ledelsen, og de har vært en del av etableringsteamet fra begynnelsen.

Compass Fairs er begeistret for å starte dette spennende kapittelet i selskapets historie og ser frem til å levere bemerkelsesverdige messeopplevelser i Tyskland, i tråd med deres skandinaviske verdier og kvalitetsstandarder.

Nøkkelord

Kontakter

Om Compass Fairs

Compass Fairs skal utvikle, fasilitere og markedsføre arrangementer og produkter i tilknytning til messer, events, kongresser og konferanser. Selskapet skal stimulere til økt verdiskapning og være attraktiv som samarbeidspartner for sine kunder.

Følg pressemeldinger fra Compass Fairs

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Compass Fairs

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Skarphallen nå til helgen!12.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Ronny Bjørnsen, prosjektleder for Boligmesse.

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Telenor Arena nå til helgen!5.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Jon Egil Kraggerud, prosjektleder for Boligmesse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom