Norges største reiselivsmesse TravelXpo samler hele Norges - og verdens - reiselivsnæring til en unik bransjedag

Del

Alle som jobber innen reiselivet kickstarter året med faglig påfyll og knytter viktige kontakter på en egen bransjedag med reiseliv på agendaen. Næringsminister Vestre åpner bransjedagen 12.januar kl. 10:00, som arrangeres i forbindelse med Norges største reiselivsmesse TravelXpo på Telenor Arena 12.-14. januar, og er i samarbeid med Innovasjon Norge og Virke.

- Vi har med oss en rekke fremtredende reiselivsprofiler på scenen, forteller Lindis Sletvik Stjernholm, prosjektleder for reiselivsmessen TravelXpo. Programmet er fullt av inspirerende foredragsholdere, og med Arne Hjeltnes som dagens konferansier vil denne dagen fokusere på nøkkeltemaer som Mat & Reiseliv, Digitalisering, og Investorperspektivet i reiselivsbransjen. Dette er en unik mulighet for alle aktører i næringen til å delta på en dag fylt med inspirasjon, innovasjon og nettverksbygging.

Næringsministeren åpner bransjedagen
Dette er en dag bransjen ikke vil gå glipp av! Vi samler høyaktuelle og spennende nøkkelpersoner, og Norges næringsminister Jan Christian Vestre åpner det hele. Hør hva han har å si om 

 • det unike Norge

 • hvordan norsk reiselivsnæring best kan konkurrere i et internasjonalt marked

 • om eksportreformen og hva som har skjedd siden sist han gjestet TravelXpo i 2023

Mer målrettet utvikling, markedsføring og distribusjon av norske reiselivsprodukter står sentralt for at vi i fellesskap skal lykkes. Sentrale personer fra reiselivet kommer for å diskutere bransjedagens tre spennende temaer, møt blant annet:

 • Anders Buchardt, AB Invest

 • Bente Bratland Holm, DSD Explore

 • Ida Aall Gram, Aspelin Ramm

 • Tony Eide, Festningshotellene

 • Erik Jakobsen, Menon

 • Morten Goodwin, Professor i kunstig intelligens (AI) ved Universitetet i Agder

 • Per Arne Friestad, Traveltech

 • Audun Pettersen, Virke

 • Heidi Bjerkan, Credo Restaurant og kompetansesenter

 • Jon Aga, Utne Hotel

 • Bernt Bucher Johannessen, Hanen 

 • Mikael Forselius, 62 grader Nord

 • Hedda Felin, Hurtigruten

 • Martin Jørgensen, Nordic Traveltech Lab

 • Aase Marthe Horrigmo, Direktør for reiseliv i Innovasjon Norge

Bransjedagen på TravelXpo er plassen å være for alle som ønsker å delta aktivt i utviklingen av reiselivsnæringen. Deltakere kan forvente en dag full av læring, inspirasjon og muligheter for nettverksbygging. 

Mat- og reiseentusiast Arne Hjeltnes er konferansier - her blir det garantert god stemning.

«Vi ser frem til å ønske velkommen på Telenor Arena fredag 12. januar for en minneverdig dag med kunnskap og nettverksbygging i reiselivsnæringen», sier Lindis Sletvik Stjernholm.

Om reiselivsmessen TravelXpo: 

TravelXpo er et ledende reise- og opplevelsesevent og er Norges største reiselivsmesse. Fredag 12. januar er en lukket og sentral bransjedag for reiselivsnæringen. Lørdag 13. og søndag 14. januar er det åpen publikumsmesse med over 150 unike og spennende utstillere, fra Norge og hele verden. 

Arrangementet med bransjedagen fredag 12. januar gir bransjen en unik plattform for kunnskapsdeling, inspirasjon og nettverksbygging i reiselivsnæringen. 

Publikumsmessen lørdag 13. og søndag 14. januar gir besøkende inspirasjon og informasjon om alt fra avslappende strandliv, til aktive ferier, gastronomiske høydepunkter og opplevelser som gir uforglemmelige ferieminner. Du vil møte små aktører med unike perler langs veien her hjemme, som utstillingen Nasjonale turistveger, som tar deg gjennom landet fra Ryfylke til Varanger. Fra verden får du inspirasjon til ekspedisjoner, safari, cruise og seilferier, hvor turarrangører også byr på tips fra sine egne drømmereiser.

TravelXpo er en storsatsning fra Compass Fairs, en av Norges ledende messearrangører. 

Om Innovasjon Norge: 

Innovasjon Norge er den norske regjeringens viktigste verktøy for innovasjon og utvikling av norske selskaper og bransjer.

Om Virke: 

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen i Norge, og representerer et bredt spekter av bransjer og virksomheter. Virke er en viktig samarbeidspartner for reiselivsnæringens utvikling.

Kontakter

Bilder

Arne Hjeltnes - konferansier for bransjedagen
Arne Hjeltnes - konferansier for bransjedagen
Last ned bilde
Næringsminster Vestre og Arne Hjeltnes fra fjorårets bransjedag.
Næringsminster Vestre og Arne Hjeltnes fra fjorårets bransjedag.
Last ned bilde
Fra fjorårets bransjedag i Telenor Arena.
Fra fjorårets bransjedag i Telenor Arena.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Norges største reiselivsmesse TravelXpo ble arrangert første gang i januar 2020. TravelXpo arrangeres av Compass Fairs som også står bak Norges største Boligmesse.

Compass Fairs arrangerer flere messekonsepter i både Sverige, Danmark og Tyskland.

Bedriften er en ettertraktet totalleverandør innen arrangementer. Vi leverer alt av utstyr, og tilbyr prosjektering, design og produksjon til alle typer messer og eventer. Vår kompetanse og erfaring gjennom 25 år gjør oss til en partner for suksess.

Følg pressemeldinger fra Compass Fairs

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Compass Fairs

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Skarphallen nå til helgen!12.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Ronny Bjørnsen, prosjektleder for Boligmesse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye