TravelXpo med egen bransjedag for reiselivsnæringen.

Del

Oslo, 7. november 2023 - I samarbeid med Innovasjon Norge og Virke inviteres hele reiselivsbransjen til en egen bransjedag på Telenor Arena 12. januar 2024. Bransjedagen arrangeres i forbindelse med Norges største reiselivsmesse TravelXpo. 

Arne Hjeltnes som åpner fjorårets bransjedag i Telenor Arena.
Arne Hjeltnes som åpner fjorårets bransjedag i Telenor Arena.

Med programmet fullt av inspirerende foredragsholdere og Arne Hjeltnes som dagens konferansier vil denne dagen fokusere på nøkkeltemaer som mat og reiseliv, digitalisering, og investorperspektivet i reiselivsbransjen. Dette er en unik mulighet for alle aktører i reiselivsnæringen til å delta på en dag fylt med inspirasjon, innovasjon og nettverksbygging.

“Bransjedagen på TravelXpo tar sikte på å levere et engasjerende program med foredragsholdere som vil sette standarden for reiselivsåret 2024. Fra mat og reiseliv til digitalisering og investorperspektiver, vil vi denne dagen gå i dybden på nøkkeltemaer som er sentrale i bransjen i dag,” sier Lindis Sletvik Stjernholm, prosjektleder for TravelXpo. 

Møt blant annet:

 • Anders Buchardt, AB Invest

 • Bente Bratland Holm, DSD Explore

 • Aspelin Ramm

 • Tony Eide, Festningshotellene

 • Erik Jakobsen, Menon

 • Morten Goodwin, Professor i kunstig intelligens (AI) ved Universitetet i Agder

 • Per Arne Friestad, Traveltech

 • Audun Pettersen, Virke

 • Heidi Bjerkan, Credo Restaurant og kompetansesenter

 • Jon Aga, Utne Hotel

 • Bernt Bucher Johannessen, Hanen 

 • Mikael Forselius, 62 grader Nord

 • Hedda Felin, Hurtigruten

Enda flere talere vil bli kunngjort i tiden fremover.

Bransjedagen på TravelXpo er en unik mulighet for alle som ønsker å delta aktivt i utviklingen av reiselivsnæringen. Deltakere kan forvente en dag full av læring, inspirasjon og muligheter for nettverksbygging.

«Vi ser frem til å ønske velkommen på Telenor Arena for en minneverdig dag med kunnskap og nettverksbygging i reiselivsnæringen. Påmeldingen til bransjedagen er åpen. Du kan sikre deg plass ved å besøke påmeldingssiden.», sier Lindis Sletvik Stjernholm.

For påmelding til bransjedagen gå til: https://travelxpo.no/bransjedag-2024/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bli utstiller på TravelXpo

Ønsker du å presentere din virksomhet for tusenvis av potensielle kunder? Bli utstiller på TravelXpo og få muligheten til å vise frem dine tjenester og produkter i løpet av tre spennende dager. Les mer og meld deg som utstiller på travelxpo.no  

Kontakter

Bilder

Om TravelXpo: 

TravelXpo er et ledende reise- og opplevelsesevent, og Bransjedagen er en sentral del av Norges største reiselivsmesse. Arrangementet gir en unik plattform for kunnskapsdeling, inspirasjon og nettverksbygging i reiselivsnæringen. TravelXpo er en storsatsning fra Compass Fairs, en av Norges ledende messearrangører.

Om Innovasjon Norge: 

Innovasjon Norge er den norske regjeringens viktigste verktøy for innovasjon og utvikling av norske selskaper og bransjer.

Om Virke: 

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen i Norge, og representerer et bredt spekter av bransjer og virksomheter. Virke er en viktig samarbeidspartner for reiselivsnæringens utvikling.

Følg pressemeldinger fra Compass Fairs

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Compass Fairs

Norges største reiselivsmesse TravelXpo samler hele Norges - og verdens - reiselivsnæring til en unik bransjedag8.1.2024 07:00:00 CET | Pressemelding

Alle som jobber innen reiselivet kickstarter året med faglig påfyll og knytter viktige kontakter på en egen bransjedag med reiseliv på agendaen. Næringsminister Vestre åpner bransjedagen 12.januar kl. 10:00, som arrangeres i forbindelse med Norges største reiselivsmesse TravelXpo på Telenor Arena 12.-14. januar, og er i samarbeid med Innovasjon Norge og Virke.

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Skarphallen nå til helgen!12.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Ronny Bjørnsen, prosjektleder for Boligmesse.

Gjør smarte innkjøp på Boligmesse i Telenor Arena nå til helgen!5.9.2023 07:00:00 CEST | Pressemelding

Vi nordmenn elsker å bruke høst og vinter på å pusse opp, male, fikse, og oppgradere hus, hytte og utemiljø. I disse tider er mange forsiktige med pengebruken, og ønsker å sikre at hver krone blir brukt fornuftig. Folk er opptatt av å sondere markedet, få inspirasjon, tips og råd fra eksperter, se og ta på produkter, før de investerer. Dette gjør Boligmesse til et ideelt sted, sier Jon Egil Kraggerud, prosjektleder for Boligmesse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye