Huawei Norge

Spillselskapet ‘Betroot Lab’ lanserer 'Dystopia: Contest of Heroes' først på Huawei AppGallery

Del

Beetroot Lab vender seg til Huawei for lanseringen av spillet Dystopia, med tidligere UFC-mester Conor McGregor som karakter i spillet. Spillet lanseres først i Huaweis AppGallery på bakgrunn av appbutikkens teknologi, integreringsprosess og globale brukermasse.

Huawei har startet et tett samarbeid med Latvia-baserte Beetroot Lab og støtter lanseringen av deres nyeste spill på AppGallery verden over. Spillet er eksklusivt tilgjengelig for Huawei-brukere før det blir tilgjengelig på andre plattformer.

I løpet av de neste ukene vil begge parter samarbeide om å øke antall brukere og inntekter fra spillet, med Huaweis bistand til å markedsføre spillet i AppGallery, både ved å presentere det i appbutikkens flere berøringspunkter og ved annonsering i Huaweis annonsenettverk.

- Fordelen med å lansere et spill på AppGallery er at vi kan sette i gang Huaweis markedsføringsmaskin, globalt, for å øke synligheten og raskt oppmuntre til nedlastinger, sier Tollef Vollan, leder for Huaweis satsing på AppGallery i Norge.

- Når spillet blir tilgjengelig på flere plattformer vil det konkurrere i et veldig overfylt spillmarked, men da vil det allerede ha blitt promotert til millioner av spillere gjennom AppGallery, fortsetter Vollan.

Beetroot Lab har den siste tiden fått omfattende teknisk støtte fra Huawei gjennom integrasjonen av spillet i AppGallery. Huawei Mobile Services har blant annet utviklet et «Account Kit», som gir utviklere en enkel, sikker og rask pålogging og autorisasjon, og et «In-App-Purchases Kit», for å integrere kjøp i appen av virtuelle produkter med en enkel betalingsløsning. Denne støtten er en del av Huaweis forpliktelse til utviklere som ønsker å inngå i appbutikken, som hittil har muliggjort 295 milliarder nedlastninger globalt.

- Hele prosessen med å publisere spillet på AppGallery har vært veldig rask og smidig, og utviklerne våre opplevde proaktiv støtte fra teamet på e-post eller via videosamtaler når vi trengte det, sier prosjektleder for utvikling i Beetroot Lab, Andrew Volkovs.

Gründer og forretningsutvikler i Beetoot Lab, Davis Ziedins legger til følgende:

- Vi er veldig glade for å samarbeide med Huawei AppGallery, og setter pris på deres enorme interesse for å hjelpe oss med å lansere vår nyeste spilltittel globalt: Dystopia: Contest of Heroes. Vi er helt avhengig av en pålitelig teknologipartner som Huawei, som støtter alle trinn i integreringen og brukeranskaffelsen, sier Ziedins.

For øyeblikket er AppGallery tilgjengelig i mer enn 170 land med 500 millioner aktive brukere hver måned. I Norge har appbutikken over 650 000 brukere.

Spillet er nå tilgjengelig på AppGallery eller kan lastes ned her.

 

UFC-mester Conor McGregor på laget
Contest of Heroes er et gratis, multiplayer-kampspill. Mobilspillet har intens fargegrafikk av høy kvalitet og en samling skreddersydde 3D-helter med spillerstyrte evner. Målet med spillet, hvor du befinner deg i et dystopisk New York anno 2065, er at spillerne skal bygge et imperium ved å overta distrikter og samle utstyr med sci-fi-tema, for å håndtere raid på andre spillere og bygge sosiale allianser.

Det som er helt spesielt med denne utgaven av spiller, som er utviklet over tre år, er muligheten til å konkurrere mot spillere over hele verden gjennom turneringer. En av turneringene holdes den irske bokseren og MMA-utøveren Conor McGregor, som også kan smykke seg med tittelen UFC-mester.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei AppGallery
AppGallery er et smart og innovativt økosystem som lar utviklere skape unike opplevelser for forbrukerne. Kjernen i Huawei Mobile services, «HMS Core» gjør at apper kan integreres på tvers av enheter, som gjør brukeropplevelse både enklere og mer komfortabel. «HMS Core» er også en del av vår bredere 1 (telefonen) + 8 (produkter) + N (IOT produkter)-strategi. Dette gjør distribusjon på tvers av dine viktigste produkter enklere, samt bidrar til å minske utviklingstid for å gjøre applikasjoner synlig på mer enn bare telefonen. Vår visjon er at AppGallery skal være en åpen og innovativ appdistribusjonsplattform som er tilgjengelig for forbrukerne, og gir dem en unik og smart opplevelse – samtidig som det beskytter brukernes privatliv og sikkerhet. AppGallery er blant de tre største markedsplassene for apper og, tilbyr et bredt utvalgt av både globale og lokale apper i hele 18 kategorier – blant annet navigasjon, transport, nyheter og sosiale medier. AppGallery er tilgjengelig i mer enn 170 land og regioner, og har 500 millioner aktive brukere globalt hver måned. Første halvår 2020 nådde vi 184 milliarder totale nedlastninger fra AppGallery.

 

For oppdateringer på AppGallery, følg oss på:

 

Om Beetroot Lab
Beetroot Lab er et privateid selskap grunnlagt i 2014 i Riga, Latvia, som spesialiserer seg innen utvikling av mobilspill på iOS- og Android-plattformer.

På 6 år har Beetroot Lab bygget et team på mer enn 25 erfarne fagpersoner som dekker alle områder av spillutvikling og publisert mer enn 100 spill som er publisert i Google Play og Apple App Store i samarbeid med uformelle spillutgivere.

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom