Singapore Airlines

Singapore Airlines lanserer ny, oppgradert og innovativ app.

Del

Singapore Airlines har lansert en ny, superrask mobil-app full av innovative funksjoner. Den nye appen er 60 prosent raskere, mer ”sømløs” og personlig med funksjoner som egen oversettelse-assistent, betaling gjennom Google Pay og en automatisk håndbagasje-måler.

Singapore Airlines har lansert en ny, superrask mobil-app stappfull av innovative funksjoner.
Singapore Airlines har lansert en ny, superrask mobil-app stappfull av innovative funksjoner.

Smart-telefonen er uunnværlig i 2019, og med den rette reiseappen er du få swipes unna boardingkort, viktige oppdateringer og reisetips. Alt dette, og mer til, finner du i Singapore Airlines nye app.

-Vårt mål er å gi alle våre kunder en utsøkt reiseopplevelse. For mange er appen en sentral del av flyreisen, og med den nye versjonen får våre kunder en forbedret opplevelse, sier Allan Hoffery, Sales and Communications Manager, Singapore Airlines Norden.

Din personlig oversetter og bagasjemåler. Her er eksempler på de nye funksjonene:

En oversetter-assistent som oversetter din tale til et valgt språk. Hvis man f.eks leter etter bagasjebåndet i Hanoi kan man få oversatt fra norsk til vietnamesisk; ”hvor finner jeg bagasje utlevering på Hanoi flyplass?”   

- En bildesøk-funksjon; ved hjelp av bilder søker man opp både informasjon om aktuelle destinasjoner og billettpriser. Så hvis man f.eks. ser et bilde av ”The Kuala Lumpur Tower”, og vil vite mer kan man i appen søke etter informasjon om tårnet. I tillegg kan man også søke på begivenheter og andre severdigheter i nærheten av tårnet.

- Reiseanbefalinger; vises når man taster eller snakker inn en aktivitet som man ønsker å gjøre på stedet. Appen gir deg forslag til hva du kan gjøre, og gir deg også priseksempler. 

- En bagasjemåler som enkelt måler at håndbagasjen din ikke overskrider tillatte mål.

- Et overblikk over dine siste søk på Singapore Airlines’ hjemmesider. Det gør det enklere og raskere å bestille neste reise.

- Muligheten for å betale med Google Pay.

Den nye appen er tilgjengelig i Play Store (Adroid) for norske, svenske og danske brukere 7. august, og i App Store fra 17. september. Eksisterende brukere får automatisk beskjed om oppdateringen.

Singapore Airlines flyr direkte fra København og Stockholm flere ganger ukentlig. En populær rute for mange norske forretnings- og fritidsreisende som skal østover.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Singapore Airlines har lansert en ny, superrask mobil-app stappfull av innovative funksjoner.
Singapore Airlines har lansert en ny, superrask mobil-app stappfull av innovative funksjoner.
Last ned bilde

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines
Singapore Airlineshttp://www.singaporeair.com

Singapore Airlines startet opp i 1972 med ti fly til 22 destinasjoner. I dag flyr selskapet til 104 destinasjoner i 37 land.

Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon. I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i «Travellers’ Choice Awards for Airlines». 

I 2007 skrev Singapore Airlines luftfartshistorie når verdens største passasjerfly lettet - en Airbus A380. I 2013 satte selskapet ny standard i luften for Premium Class i 2017 lanserte selskapet "hotellrom" i luften i First Class og samtidig dobbeltseng i Business Class om bord A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York. 

Følg saker fra Singapore Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Singapore Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Singapore Airlines

Singapore Airlines med kapitalforhøyelse på 110 milliarder27.3.2020 14:37:23 CETPressemelding

For å sikre rask og ekspansiv drift når reisevirksomheten tar seg opp, har Singapore Airlines gjennomført en kapitalforhøyelse på 15 milliarder SGD - tilsvarende 110 milliarder NOK. Styreleder i Singapore Airlines, Peter Seah, kommenterer: - Vi er takknemlige for tillitserklæringen som vår største aksjonær Temasek viser oss. Styret mener at kapitalforhøyelsen sikrer selskapet ressursene til å komme gjennom denne vanskelige tiden, og til å opprettholde posisjonen som et av verdens ledende flyselskap. " For mer informasjon se hele pressemeldingen på engelsk.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom