Singapore Airlines

Singapore Airlines får ny nordisk direktør.

Del

Den asiatiske luftfartsgiganten, Singapore Airlines, har fått ny nordisk direktør. 33 år gamle Muhammad Raimi tar over roret etter Erwin Widjaja som forflyttes til New York. Raimi har jobbet i Singapore Airlines siden 2013 - sist med base i India. Den nye direktøren ser frem til å styrke flyselskapets posisjon i Norge, Sverige, Danmark og Finland i tett samarbeid med sitt nordiske team.

Singapore Airlines, har fått ny nordisk direktør. 33 år gamle Muhammad Raimi tar over roret etter Erwin Widjaja.
Singapore Airlines, har fått ny nordisk direktør. 33 år gamle Muhammad Raimi tar over roret etter Erwin Widjaja.

København har vært basen for Singapore Airlines nordiske hovedkvarter i 44 år. Regionen spiller en viktig rolle i flyselskapets store globale rutenettverk, noe som sommerens lansering av nye avganger til Roma er et godt bevis på. 

- Covid-19 stanset alle flyvninger en kort stund, men heldigvis beveger flytrafikken seg gradvis ut av skyggen av pandemien. Singapore Airlines har store ambisjoner for det nordiske markedet, og de har ikke endret seg. Tvert i mot. Det er spennende tider vi står overfor med både gjenåpninger og åpninger av ruter og destinasjoner, og jeg setter allerede stor pris på samarbeidet med vårt utmerkede nordiske team, sier Raimi, som også trekker fram bærekraft som et viktig strategisk satsningsområde for flyselskapet.

CO2-nøytrale innen 2050

-Singapore Airlines har som mål å være CO2-nøytrale innen 2050. Et mål vi har søkelys på hver eneste dag. Ikke engang under Covid-19-pandemien ga vi slipp på miljøagendaen. Målet om CO2-nøytralitet er en viktig sak både for våre kunder og ansatte. Det er et løfte vi har gitt.

Den nye direktørens overordnede mål er å styrke Singapore Airlines allerede solide posisjon i det nordiske markedet, og han legger ikke skjul på at de mange prisene og anerkjennelsene som flyselskapet har vunnet både motiverer og forplikter:

-Uansett hvilken flyreise, rute og reiselengde våre kunder velger, så skal det å reise med Singapore Airlines være noe helt spesielt. Vår service om bord har flere år på rad blitt kåret til verdens beste. Fremover må vi fortsette utviklingen, og å ta både service og sikkerhet til nye høyder.

#SIAcares – fokus på helse og sikkerhet

Pandemien har ytterligere endret viktigheten av sikkerhet om bord. Derfor lanserte Singapore Airlines initiativet #SIAcares. Et initiativ med fokus på helse, sikkerhet og sunnhet om bord. Initiativet har ført til at flyselskapet har vunnet flere priser – bl.a. Skytrax 5-stjerners Covid-19-vurdering.

-Sikkerhet er vår høyeste prioritet, og jeg er stolt over de solide og fremtidsrettede initiativene som Singapore Airlines har utviklet – også på den digitale fronten. Vi prøver hele tiden å forbedre oss, optimalisere og levere det beste vi kan i vårt daglige arbeid. For meg betyr det fokus på videreutviklingen av det nordiske markedet. En oppgave jeg ser frem til, avslutter Raimi.

Den nye Norden-sjefen er også fornøyd med at Singapore Airlines nettopp har sendt de første passasjerene med flyselskapets «Vaccinated Travel Lane (VTL)-avganger» fra Kastrup. VTL-ordningen er en del av Singapores gradvise gjenåpning. En ordning som gjør det mulig å reise til Singapore uten karantenekrav. Den første VTL-flyvningen fra København til Singapore var 21. oktober i år.

Om Muhammad Raimi 

Rami begynte i Singapore Airlines i 2013. Han har en master i finansiell matematikk fra London School of Economics and Political Science. I tillegg har han en bachelorgrad i matematikk (First Class Hounours) fra University of Manchester.

 Raimi har hatt flere stillinger for Singapore Airlines - både i Singapore og i utlandet - inkludert en stilling som Network Planning Analyst og Regional Marketing Manager for West Asia & Africa og Manager for South India med base i Chennai.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Singapore Airlines, har fått ny nordisk direktør. 33 år gamle Muhammad Raimi tar over roret etter Erwin Widjaja.
Singapore Airlines, har fått ny nordisk direktør. 33 år gamle Muhammad Raimi tar over roret etter Erwin Widjaja.
Last ned bilde
Singapore Airlines har satt som mål å være CO2-nøytrale innen 2050.
Singapore Airlines har satt som mål å være CO2-nøytrale innen 2050.
Last ned bilde

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines
Singapore Airlineshttp://www.singaporeair.com

Singapore Airlines startet opp i 1972 med ti fly til 22 destinasjoner. I dag flyr selskapet til 104 destinasjoner i 37 land.

Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon. I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i «Travellers’ Choice Awards for Airlines». 

I 2007 skrev Singapore Airlines luftfartshistorie når verdens største passasjerfly lettet - en Airbus A380. I 2013 satte selskapet ny standard i luften for Premium Class i 2017 lanserte selskapet "hotellrom" i luften i First Class og samtidig dobbeltseng i Business Class om bord A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York. 

Følg pressemeldinger fra Singapore Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Singapore Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Singapore Airlines

Singapore Airlines vil være CO2-nøytrale innen 205026.5.2021 10:59:38 CEST | Pressemelding

Singapore Airlines har nettopp kunngjort at de forplikter seg til å være CO2-nøytrale innen 2050. Dette forsterker flyselskapets mangeårige strategi om reduksjon i bruken av fossilt drivstoff, og å skape bærekraft i alle selskapets aktiviteter. Gruppens tre selskap, Singapore Airlines, Scoot og SIA Cargo introduserer alle en rekke initiativ for å nå målet. Det inkluderer bl.a. investering i nye fly, høyere driftseffektivitet, bruk av bærekraftig drivstoff og kjøp av høykvalitets karbonutslipp.

Singapore Airlines på topp i global Health & Safety revisjon19.1.2021 18:02:55 CET | Pressemelding

Singapore Airlines (SIA) har oppnådd det høyeste nivået - Diamond-rating - i APEX og SimpliFlying sin Helse & Sikkerhet revisjon av globale flyselskaper. Revisjonen bruker blant annet en 58 punkts sjekkliste i ti kategorier. - De reisende, deres arbeidsplasser og stedene de reiser til har alle et intenst fokus på sikkerhet og helse om dagen. Noe som er både forståelig og nødvendig. Derfor er vi både stolte og glade over å ha å mottatt Diamond-rating i Helse & Sikkerhet fra APEX (Airline Passenger Experience Association) og SimpliFlying (Aviation Strategy), sier Erwin Widjaja, daglig leder i Singapore Airlines Nordics. - Sikkerheten til våre kunder og våre ansatte kommer alltid først, og i samarbeid med myndighetene vil derfor alle våre ansatte vaksineres mot COVID-19 innen kort tid. Noe som øker sikkerheten ytterligere, avslutter Widjaja. For mer informasjon se vedlagt pressemelding på engelsk under.

Gledelig og historisk begivenhet - de første vaksinene har landet i Singapore.21.12.2020 18:43:24 CET | Pressemelding

I dag landet Singapore Airlines med de første Covid19-vaksinene fra Pfizer-BioNTech på Changi flyplass i Singapore. Den første ladningen ble lastet om bord søndag i Brussel, Belgia. - Singapore Airlines er klare for transport av ytterligere vaksiner. Vi ønsker å bistå effektivt og trygt i arbeidet med å reversere utviklingen av Covid-19. I den første fasen av pandemien fløy vi blant annet åtte fullastede fly med verneutstyr til Skandinavia, sier Erwin Widjaja, daglig leder i Singapore Airlines Nordics. Singapore Airlines har i mange år vært sertifisert for å transportere flere typer medisinsk utstyr. For mer informasjon se pressemelding på engelsk under.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom