Oppskrifter og bilder av julekaker til fri bruk
Hos Opplysningskontoret for brød og korn kan redaksjoner kostnadsfritt laste ned bilder og oppskrifter av alle julens kaker.

Norske hjemmebakere elsker å bake til jul. Det ser vi i Opplysningskontoret for brød og korn godt på nettsidestatistikken i november og desember, når søkene i oppskriftsdatabasen skyter i været.
Vi minner derfor om at alle redaksjoner har mulighet til å hente oppskrifter og bilder med julekaker hos Opplysningskontoret for brød og korn.
Vi har velprøvde oppskrifter på både de klassiske julekakene som pepperkaker, krumkaker, goro, smultringer og berlinerkranser - og de variantene som er blitt mer populære i moderne tid. Kransekake, Sarah Bernhardt, gule bomber og byggcookies er eksempler på julekaker som de siste årene har blitt populære hos oss.
>> Klikk her for å søke i oppskriftsdatabasen etter oppskrifter på julekaker.
>> Bildearkivet vårt, med høyoppløselige varianter av alle våre flotte matbilder ligger her.
Alle bilder er til fri bruk, så lenge våre brukerbetingelser er oppfylt.
Daglig leder Torunn Nordbø har lang erfaring med julebakst og stiller gjerne til intervju om julebakst og juletradisjoner.
Nøkkelord
Kontakter
Torunn NordbøDaglig lederOpplysningskontoret for brød og korn
Tel:952 89 666torunn@brodogkorn.noBilder

Om Opplysningskontoret for brød og korn
Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ble etablert høsten 2007 for å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet på vegne av alle aktørene i verdikjeden. Formålet er å øke kunnskapen om, og fremme forbruket av, korn, mel, brød og andre bakervarer hos forbrukerne og andre målgrupper.
OBK har som mål å øke kunnskapen om hvor viktig sunne bakervarer og kornprodukter er i det daglige kostholdet. OBK forholder seg alltid til de til enhver tid gjeldende offentlige kostholdsråd.
Følg pressemeldinger fra Opplysningskontoret for brød og korn
Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Opplysningskontoret for brød og korn på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Opplysningskontoret for brød og korn
3 råd som redder brødet fra søplebøtta30.1.2023 14:00:25 CET | Pressemelding
Hver dag kastes 170.000 brød i norske hjem. Her er de tre viktigste tingene du kan gjøre for å redde restene.
Feirer sola med boller17.1.2023 07:05:00 CET | Pressemelding
Når sola titter over fjelltoppene i Tromsø for første gang i år, står byens bakere klare med haugevis av boller. Soldagen skal nemlig feires med solboller!
Pynting er den nye bakingen9.12.2022 10:01:23 CET | Pressemelding
Nordmenn elsker pepperkaker, og ny undersøkelse viser at like mange kjøper pepperkaker på butikken som de som baker. Her er 7 enkle tips til pepperkakepyntingen som gir lave skuldre og proft resultat.
Lussekatter mest populære hos de unge8.12.2022 15:00:31 CET | Pressemelding
Lussekatter er en viktig del av unge voksnes førjulstradisjoner. Nesten hver tredje nordmann mellom 18 og 29 år har tradisjon for å bake lussekatter i førjulstiden.
Oppskrifter på julekaker går i arv30.11.2022 08:00:00 CET | Pressemelding
Når vi baker til jul, gjør vi det ofte etter oppskrifter som har gått i arv mellom generasjoner. Det viser en ny spørreundersøkelse om våre julevaner.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom