Agder Energi

Ny kommunikasjonssjef i Agder Energi

Del

Fornybarkonsernet Agder Energi har ansatt Jon Anders Skau som ny kommunikasjonssjef.

- Dette er en utrolig spennende og motiverende jobb da fornybar energi både er en forutsetning for at samfunnshjulene går rundt, og som løsning på klimatrusselen vi står ovenfor. Jeg ser frem til å jobbe med å synliggjøre Agder Energi som en viktig samfunnsaktør og bidra til å løfte de problemstillingene som er nødvendig for å sette fart i det grønne skiftet, sier Jon Anders Skau.

Skau begynte i Agder Energi i 2016 og har hatt flere oppgaver i konsernet. De siste årene har han hatt kommunikasjonsansvar for konsernets industrielle satsinger som havvind og batteriselskapet Morrow Batteries. Han har tidligere redaksjonell erfaring fra mediehuset Fædrelandsvennen. 

- Jon Anders har vist et strategisk blikk og god forståelse av virksomheten og den omstillingen bransjen står i. Som kommunikasjonssjef får han en viktig oppgave med å videreutvikle konsernets kommunikasjon og posisjonere Agder Energi som det mest moderne og verdiskapende selskapet innen fornybar energi og grønn industri i Norge, sier Kristin Dale, konserndirektør Mennesker og kommunikasjon i Agder Energi.

Stillingen som kommunikasjonssjef er nyopprettet, og skal blant annet ivareta selskapets kommunikasjonsstrategi internt og eksternt. Skau blir et viktig kontaktpunkt mot presse og andre interessenter. Han begynner i stillingen 1. april.

Kontakter

Bilder

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

http://www.ae.no

Agder Energi leverer ren energi for at samfunnet skal fungere, nå og for fremtiden.. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg pressemeldinger fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Agder Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom