Nets Branch Norway

Norskutviklet løsning for straksbetalinger er nå lansert i Ungarn

Del

(Oslo, 16. mars 2020) Nets har utviklet og levert teknologien bak plattformen for straksbetalinger, som nylig ble lansert i Ungarn. Bare i løpet av de tre første dagene ble mer enn en million transaksjoner gjennomført på den norskutviklede løsningen.

Det er det ungarske selskapet GIRO som på vegne av alle banker i Ungarn nå har lansert en ny plattform for straksbetalinger basert på teknologien fra Nets. Løsningen fikk en god start hvor mer enn en million transaksjoner ble håndtert i løpet av de tre første dagene.

— Det er gledelig å se at vår teknologi fungerer så godt, hvor hurtighet, stabilitet og pålitelighet var essensielt for å håndtere de høye volumene som det også var forventet ville gjennomføres fra det øyeblikket løsningen ble satt i ordinær drift. Det har vært en stor opplevelse å se at det gode samarbeidet vi har hatt med GIRO nå materialiserer seg, sier Paul Walvik-Joynt, SVP for Payments International hos Nets.

Plattformen som Nets har levert kan håndtere 500 - 600 transaksjoner per sekund, og alle transaksjonene som er behandlet siden lanseringen er gjennomført på under et sekund. Sammen med bankene i Ungarn har GIRO i flere måneder før lanseringen testet systemet, og i denne perioden har det blitt gjennomført mer enn 120 millioner transaksjoner.

Løsningen i Ungarn er basert på en programvareleveranse av RealTime 24 fra Nets. RealTime 24/7 er også tilgjengelig som en tjeneste som driftes av Nets. Ved de norske datasentrene driftes straksbetalingsløsningene som benyttes i Danmark, Italia og Slovenia.

En tilsvarende løsning er også i pilot for det norske markedet, og det er forventet at denne blir tilgjengelig fra alle banker i Norge i løpet av første halvår.

Kontakter

Søren Winge, Head of Press Relations Nets, +45 29 48 26 46, swing@nets.eu

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både kommersielt og i samfunnet. Nets-konsernet har hovedkontor i København og har mer enn 4 000 ansatte i Europa. Vi hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Europa med å gjøre morgendagen litt enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg pressemeldinger fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom