Nets Branch Norway

Nordhealth velger Nets Group som betalingsformidler i Norden

Del
Nordhealth, en ledende leverandør av skybasert programvare til praksisstyring (PMS – Practice Management Software) for veterinærer og terapeuter, har underskrevet en avtale med Nets om å tilby klinikker muligheten til sømløst å behandle betalinger, enten det er på klinikken, som tokenisering av kort, eller over nettet.

Selv om kunder fremdeles vil fritt kunne velge betalingsleverandør, gjør partnerskapet med Nets det mulig for alle Nordhealth-klinikker i Norden å bruke Nets for å gi en mer sømløs end-to-end kundeopplevelse når det kommer til betalinger – i første omgang betalingsformidling, og potensielt også en fullintegrering med Nordhealth Pay, som er Nordhealths løsning for delbetaling, noe som vil muliggjøre nett- og tokenisert betaling. Avtalen kan dermed øke fleksibiliteten til de rundt 5 800 klinikkene som Nordhealth betjener i Norden.

«Nordhealth tar sikte på å tilby sømløse, integrerte og enhetlige betalingstjenester som møter kundenes økende behov for finansielle tjenester gjennom Nordhealth Pay», sa Charles MacBain, administrerende direktør i Nordhealth. «Vi er begeistret over vårt samarbeid med Nets, noe som vil øke brutto betalingsvolum som behandles av Nordhealth betydelig, og det gjør oss i stand til å tilby en rekke betalingsløsninger på klinikker eller over nettet, med raske pengeoverføringer, sterk sikkerhet og pålitelighet."

Lars Volker Hansen, Head of Partner Sales - Nordics i Nets, tilføyde: "Vi er veldig begeistret over å fortsette vår vekststrategi for å gjøre ledende europeiske SaaS-selskaper i stand til å tilby sømløse, enhetlige betalinger til kundene sine, og vi er glade for å ønske Nordhealth velkommen som en partner. Utover å støtte Nordhealth-klinikker med en integrert betalingsløsning, har vi som mål å tilby kundene våre forretningsinnsikt som kan gjøre dem i stand til å strømlinjeforme sluttbrukertilbudet sitt ytterligere.»

Om Nordhealth

Nordhealth er et børsnotert og raskt voksende, skybasert SaaS-selskap for helsetjenester som har som mål å redefinere digitale helsetjenester. Vi utvikler programvare som styrker veterinærer og terapeuter i å gi de best mulige omsorgserfaringer til sine pasienter. Produktene våre brukes av mer enn 30 000 veterinærer og terapeuter, fordelt på 7000 klinikker og sykehus i over 25 land.

Med hovedkvarter i Helsinki, Finland, har Nordhealth et solid fotfeste i Norden og en voksende tilstedeværelse internasjonalt, med mer enn 240 ansatte som arbeider enten eksternt eller på kontorer (sambarbeidshuber). For mer informasjon besøk firmaets hjemmeside på nordhealth.com.

Kontakter

Bilder

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både kommersielt og i samfunnet. Nets-konsernet har hovedkontor i København og har mer enn 4 000 ansatte i Europa. Vi hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Europa med å gjøre morgendagen litt enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg pressemeldinger fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nets Branch Norway

UnionPay, verdens største kredittkort, utvider markant i hele Norden23.11.2021 08:58:12 CET | Pressemelding

Kinesiske UnionPay, som står bak kredittkortet med flest kortholdere i hele verden, har inngått en ny, markant partneravtale med Nets på tvers av Norden, noe som bl.a. muliggjør kontantuttak, og det kan ha avgjørende betydning for om detaljhandel vil ta imot kortet, forteller ledende luksus butikk. “Siden vi ser at internasjonale reiser begynner å normalisere seg, vil Norden igjen bli en viktig destinasjon for Union Pay-kortholdere i Europa”, lyder det fra UnionPays nestleder i Europa.

Nets Passport Reader kvalifisert for eIDAS-kompatibel identitetssikring15.11.2021 09:59:37 CET | Pressemelding

Nets Passport Reader er nå eIDAS-sertifisert av BSI, et av verdens største sertifiserings-organer. Når den brukes til identitetssikring kan tjenesten nå konfigureres over hele Europa for eIDAS High – det høyeste sikkerhetsnivået. Denne sertifiseringen er en viktig godkjenning som forsikrer kundene om at den smarttelefonbaserte løsningen kan gi sikker tilgang til deres sensitive data, uten behov for kontakt ansikt til ansikt

JYSK velger Nets som leverandør i 14 lande24.9.2021 09:00:00 CEST | Pressemelding

Nets, som nå er en del av Nexi-konsernet, er valgt av JYSK som framtidig leverandør av betalingsløsninger i ytterligere fem land (Østerrike, Tyskland, Sveits, Frankrike og Italia). Dette utvider partnerskapet til samlet å dekke 14 europeiske land, hvor Nets vil bidra med å levere en strømlinjet og skalerbar betalingsløsning som dekker over både terminaler og kortinnløsning. Betalingsindustrien utvikler seg til å være stadig mer internasjonal, mens betalingsvanene fortsatt er vesentlig forskjellige fra land til land. Så for en detaljhandelsaktør som JYSK som løpende ekspanderer til flere land, og åpner mer enn 150 nye butikker pr. år bare i Europa, er det viktig at kundene kan betale med de betalingsformer de foretrekker, enten det er nasjonale kort som Dankort eller andre foretrukne betalingsløsninger: «For oss er det viktig at kundene våre har muligheten til å bruke den betalingsløsningen de foretrekker. Derfor har vi kikket etter en leverandør som gjør oss i stand til at motta betali

Nets: 2020 var et år med store forandringer for den fysiske handelen15.6.2021 12:03:58 CEST | Pressemelding

Koronapandemien forandret betingelsene for fysisk handel radikalt i 2020. Som forventet opplevde mange bransjer i Norden en negativ utvikling. Den nedadgående trenden for kontantbetalinger akselererte kraftig i hele regionen, og forbrukernes oppslutning om det kontantløse samfunn ble forsterket, samtidig som antallet kontaktløse betalinger også økte kraftig. Dette viser årets Nordic Payment Report fra Nets.