Nets Branch Norway

JYSK velger Nets som leverandør i 14 lande

Del

Nets, som nå er en del av Nexi-konsernet, er valgt av JYSK som framtidig leverandør av betalingsløsninger i ytterligere fem land (Østerrike, Tyskland, Sveits, Frankrike og Italia). Dette utvider partnerskapet til samlet å dekke 14 europeiske land, hvor Nets vil bidra med å levere en strømlinjet og skalerbar betalingsløsning som dekker over både terminaler og kortinnløsning.

Betalingsindustrien utvikler seg til å være stadig mer internasjonal, mens betalingsvanene fortsatt er vesentlig forskjellige fra land til land. Så for en detaljhandelsaktør som JYSK som løpende ekspanderer til flere land, og åpner mer enn 150 nye butikker pr. år bare i Europa, er det viktig at kundene kan betale med de betalingsformer de foretrekker, enten det er nasjonale kort som Dankort eller andre foretrukne betalingsløsninger:

«For oss er det viktig at kundene våre har muligheten til å bruke den betalingsløsningen de foretrekker. Derfor har vi kikket etter en leverandør som gjør oss i stand til at motta betaling av både internasjonale kort, og lokale betalingskort som for eksempel BankAxept. Nets kan understøtte behovet vårt i en rekke europeiske land, og vi ser frem til å kunne få gavn av de synergier det kan gi å ha en samlet leverandør til å formidle betalingene våre i 14 land», sier Preben Bonde Larsen, Payment Solutions Manager i JYSK.

Utover å ha en samlet betalingsløsning, vil JYSK få glede av felles avregning og en bred vifte av betalingsmuligheter. Dette er den første, felles internasjonale kundeavtale på tvers av Nexi-konsernet siden selskapene fusjonerte i juli, og Nexi Payments vil understøtte JYSK i Italia. Dette avspeiler konsernets muligheter for å kunne tilby felles betalingsløsninger på tvers av Europa.

«Denne avtalen er et uttrykk for at vi med våres sterke, lokale tilstedeværelse, og nå utvidede geografiske rekkevidde, er i stand til å understøtte internasjonale kunder med samlede løsninger på tvers av konsernet. Vi ser frem til, sammen med våres italienske kollegaer i Nexi, å kunne understøtte JYSKs videre ekspansjon i Europa», sier Robert Hoffmann, CEO for Nets Merchant Services.

Fakta: Nets er i dag betalingsleverandør for JYSK i de nordiske landene (Danmark, Norge, Sverige og Finland), og vil snart også implementere betalingsløsninger i flere europeiske land (Nederland, Storbritannia, Irland, Hellas og Slovakia). Som følge av den internasjonale anbudsprosessen er Nets, sammen med kollegaene sine i Nexi, blitt valgt til også å dekke JYSK i Frankrike, Tyskland, Italia, Østerrike og Sveits, som er blant JYSKs aller største markeder. Samlet sett understøtter Nets og Nexi dermed JYSK i 14 land.

Avtalen vil dekke over kortinnløsning av nasjonale kort som Girocard (Tyskland), PostFinance (Sveits), Pagobancomat (Italia), Dankort (Danmark), BankAxept (Norge), i tillegg til de internasjonale betalingskortene som Visa, MasterCard, AMEX, JCB og CUP, som man normalt kan anvende via Nets.

Om Nets · Nets formidler betalinger med bevisstheten om at enkelthet og sikkerhet utgjør fundamentet når betalingsløsninger skal bidra til å skape vekst, framdrift og gjøre hverdagen litt enklere for banker, virksomheter og forbrukere på tvers av Europa. Les mere på www.nets.eu. Nets er en del av Nexi-konsernet – en førende europeisk aktør i betalingsindustrien. Les mere på www.nexigroup.com.

Om JYSK
 · JYSK er en internasjonal boligkjede med skandinaviske røtter, som gjør det lett å innrede alle rom i ethvert hjem, og i hagen. Med over 3 000 butikker og nettbutikker i 50 land har JYSK alltid et godt tilbud og kompetent service i nærheten, uansett hvordan kundene ønsker å handle. Grunnlegger Lars Larsen åpnet sin første butikk i Danmark i 1979. I dag har JYSK 26 500 medarbeidere. JYSK er en del av familieeide Lars Larsen Group, som har en omsetning på 35,6 milliarder DKK (FY20). JYSKs omsetning er på 32,6 milliarder DKK (FY21).

Kontakter

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både kommersielt og i samfunnet. Nets-konsernet har hovedkontor i København og har mer enn 4 000 ansatte i Europa. Vi hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Europa med å gjøre morgendagen litt enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg pressemeldinger fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nets Branch Norway

UnionPay, verdens største kredittkort, utvider markant i hele Norden23.11.2021 08:58:12 CET | Pressemelding

Kinesiske UnionPay, som står bak kredittkortet med flest kortholdere i hele verden, har inngått en ny, markant partneravtale med Nets på tvers av Norden, noe som bl.a. muliggjør kontantuttak, og det kan ha avgjørende betydning for om detaljhandel vil ta imot kortet, forteller ledende luksus butikk. “Siden vi ser at internasjonale reiser begynner å normalisere seg, vil Norden igjen bli en viktig destinasjon for Union Pay-kortholdere i Europa”, lyder det fra UnionPays nestleder i Europa.

Nets Passport Reader kvalifisert for eIDAS-kompatibel identitetssikring15.11.2021 09:59:37 CET | Pressemelding

Nets Passport Reader er nå eIDAS-sertifisert av BSI, et av verdens største sertifiserings-organer. Når den brukes til identitetssikring kan tjenesten nå konfigureres over hele Europa for eIDAS High – det høyeste sikkerhetsnivået. Denne sertifiseringen er en viktig godkjenning som forsikrer kundene om at den smarttelefonbaserte løsningen kan gi sikker tilgang til deres sensitive data, uten behov for kontakt ansikt til ansikt

Nets: 2020 var et år med store forandringer for den fysiske handelen15.6.2021 12:03:58 CEST | Pressemelding

Koronapandemien forandret betingelsene for fysisk handel radikalt i 2020. Som forventet opplevde mange bransjer i Norden en negativ utvikling. Den nedadgående trenden for kontantbetalinger akselererte kraftig i hele regionen, og forbrukernes oppslutning om det kontantløse samfunn ble forsterket, samtidig som antallet kontaktløse betalinger også økte kraftig. Dette viser årets Nordic Payment Report fra Nets.