Nets Branch Norway

Nets lanserer programvarepakke for betalingsløsning i apper

Del

(Oslo, 29. november 2018) I Norden blir handel via mobil stadig viktigere og nå står mobilen for den sterkeste veksten. Denne trenden har ført til at Nets har utviklet en ny programvarepakke som er skreddersydd for utviklere av apper. Hensikten er å gjøre det enklere og raskere for app-utviklere å integrere sikre betalingsløsninger.

I følge Nordic E-commerce 2018 har 50 prosent av nordiske forbrukere benyttet mobilen til å kjøpe varer eller tjenester i løpet av de siste tre månedene. Dette har ført til en etterspørsel etter løsninger som kan bidra til å redusere utviklingstiden av apper, samtidig som betalingen gjennom appene må skje hurtig uten å gå på bekostning av sikkerhet.

— Det å bidra til å skape en friksjonsløs betalingssituasjon er et av våre viktigste bidrag. Den nye programvarepakken, Nets In-App SDK, vil bidra til å øke konverteringsraten når forbrukere handler via apper. I tillegg inneholder programvarepakken ulike betalingsløsninger og funksjoner som kortleser, et klikks betaling, og støtte for biometrisk identifisering. Vi tror dette vil bidra til å skape en hurtig, sikker og enkel betalingsopplevelse for våre kunder, sier Jan Lundequist, Senior Vice President i Nets.

Forbrukere ønsker i stadig større grad en sømløs kjøpsprosess på tvers av kanaler. Bedrifter som tar i bruk Nets In-APP SDK får ivaretatt dette behovet.

Den nye programvarepakken ivaretar de ulike sikkerhetskravene, har støtte for de mest brukte kortløsningene inklusiv Apple Pay og PayPal og inkluderer identifiseringsløsninger basert på fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu

Bilder

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både kommersielt og i samfunnet. Nets-konsernet har hovedkontor i København og har mer enn 4 000 ansatte i Europa. Vi hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Europa med å gjøre morgendagen litt enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom