Nets Branch Norway

Mye kortbruk før 17.mai

Del

(Oslo, 23. mai 2018) Onsdag 16. mai er den dagen til nå i år med mest kortbruk. Bare i løpet av denne dagen ble det utført i overkant av 8,6 millioner kortkjøp, en økning på 14,5 prosent sammenlignet med 16. mai i fjor.

16.mai ble betalingskortene benyttet til å handle for mer enn 3,2 milliarder kroner.

— Dagen før vår nasjonaldag har de senere årene markert seg som en dag med mye kortbruk, men årets utgave skiller seg ut sammenlignet med tidligere år. Trolig har det en sammenheng med at pinsen kom den påfølgende helgen, sier Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge.

Kun to ganger tidligere har Nets behandlet flere kortkjøp enn 16. mai i år. Dette er henholdsvis 22. desember 2017, og på Black Friday i fjor som var 24. november 2017.

— Den dagen med mest kortkjøp noensinne er fra 22.desember 2017 hvor betalingskortene ble benyttet til å handle for mer enn 3,9 milliarder kroner, og det ble utført i overkant av 8,7 millioner kortkjøp, forteller Tjore.

I tillegg til BankAxept-kort, fordeler kortbruken seg på ulike internasjonale kort, kredittkort og elektroniske gavekort.

Nøkkelord

Kontakter

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både kommersielt og i samfunnet. Nets-konsernet har hovedkontor i København og har mer enn 4 000 ansatte i Europa. Vi hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Europa med å gjøre morgendagen litt enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom