Nets Branch Norway

Mye handel siste dagene før jul

Del

(Oslo, 27. desember 2018) Aldri før har vi handlet for så mye med betalingskort som vi gjorde fredag 21.desember i år. — Betalingskortene ble benyttet flere ganger under Black Friday i år, men beløpet vi handlet for har aldri vært høyere, sier Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge.

Totalt ble det denne dagen utført i overkant av 8,9 millioner kortkjøp, en økning på 1,9 prosent sammenlignet med tilsvarende dag i fjor. Det ble handlet varer og tjenester med betalingskortene for 3,94 milliarder kroner. Dette gjør 21. desember til dagen med høyest omsetning med betalingskort noensinne.

— Lørdag 22. desember ble nok en stor handelsdag og var tredje dag på rad med mer enn 8 millioner kortkjøp. Bare i løpet av dagene 20. til og med 22. desember ble betalingskortene benyttet 25,4 millioner ganger, og det ble handlet varer og tjenester med kort for ca 10,9 milliarder kroner disse dagene, forteller Tjore.

Tall fra Nets og BankAxept viser at fra 1. til og med 24. desember i år er betalingskortene benyttet nesten 150 millioner ganger, noe som er en vekst på 2,5 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Omsetningen med kort har i perioden vært på over 55,3 milliarder kroner, en økning på 1 prosent.

I tillegg til BankAxept-kort, fordeler kortbruken seg på ulike internasjonale kort, kredittkort og elektroniske gavekort.

Nøkkelord

Kontakter

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både kommersielt og i samfunnet. Nets-konsernet har hovedkontor i København og har mer enn 4 000 ansatte i Europa. Vi hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Europa med å gjøre morgendagen litt enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom