TikTok

Mer åpenhet og innsikt i TikTok-rapporter

Del

TikTok utvider sin rapportering om hvordan selskapet håndhever fellesskapets retningslinjer, ved å legge til mer statistikk og bryte ned tallene mer detaljert.

Nøkkelpunkter fra rapporten:
  • Mer enn 100 millioner videoer har blitt fjernet i Q1. Dette utgjør omtrent 1 % av alt opplastet innhold.

  • Sikkerhetsteamet som jobber med krigen i Ukraina fjernet 41 191 videoer, og av disse brøt 87 % med våre retningslinjer for skadelig desinformasjon.
Den siste håndhevelsesrapporten, for første kvartal 2022, deler opp fjernet innhold i hvilke underretningslinjer som er brutt. For eksempel spesifiseres det hvor mye innhold som er fjernet på grunn av hatefulle ideologier eller angrep og sladder, som er de to undergruppene av retningslinjene for hatefull oppførsel.

Den utvidede rapporten viser også om innholdet, brutt ned på underkategori, ble fjernet proaktivt, ved null visninger eller innen 24 timer. I tillegg har den nye rapporten diagrammer over spamkontoer og falskt engasjement, samt på annonser som er avvist.

TikTok har også utvidet listen over hvilke land de rapporterer tall for fjernet innhold på, fra de 10 landene med høyest volum av fjernede videoer, til 30 – Norge er ikke blant dem.
– Vi gir ut disse kvartalsrapportene for å vise åpenhet om hva vi gjør for å holde TikTok trygt, inkluderende og underholdende for vårt globale fellesskap, sier Liv Sandberg, administrerende direktør, TikTok Nordics.

Med tanke på Ukraina understreker denne rapporten også TikToks pågående innsats for å styrke sine retningslinjer og praksis for å gi enda bedre beskyttelse for plattformen og fellesskapet på en bedre måte. Dette inkluderer informasjon om innhold og kontoer som har blitt fjernet fra starten av invasjonen til slutten av mars, samt informasjon om faktasjekket og merket innhold.

Disse nye dataene er enda et viktig skritt i TikToks åpenhetsreise. Dataene er tilgjengelige for nedlasting i maskinlesbare formater for å støtte videre analyser av forskere, akademikere og sivilsamfunn. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om TikTok

Om TikTok

TikTok er den ledende destinasjonen for short-form mobil video. Vårt mål er å inspirere til kreativitet og bringe glede.

TikTok har globale kontorer inkludert i Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Dubai, Singapore, Jakarta, Seoul, og Tokyo.

Følg pressemeldinger fra TikTok

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TikTok på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TikTok

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom