PatientSky

Lanserer verdens første e-helseplattform i Norge

Del

PatientSky vil revolusjonere helsesektoren ved å samle digitale helseløsninger og helsesystemer på en og samme plattform. – Innovasjon og samarbeid er nøkkelen til en bedre helsetjeneste, uttaler Jesper Melin, adm. dir i PatientSky

Med e-helseplattformen Patientsky 360 Plattform vil Melin legge til rette for at offentlige og private e-helseaktører kan samarbeide, dele data og utvikle nye løsninger for fremtidens helsetjeneste på en rask, billig og sikker måte.

-          Vi tror på et åpent samspill mellom leverandører i helsesektoren ved å bruke teknologi som tilrettelegger for interoperabilitet og innovasjon, der målet er bedre pasientbehandling, uttaler Melin.

PatientSky 360 plattform er en åpen e-helseplattform som gjør det mulig å bygge skalerbar programvare som en tjeneste (SaaS). Plattformen er en lavkodeutviklingsplattform som gjør det mulig for leverandører å interagere mellom plattformer og gjenbruke hverandres teknologi. Dette innebærer at teknologiutviklingen kan gjøres hurtigere og rimeligere, og nye løsninger kan komme raskere ut i markedet.

-          Vi er stolte av å kunne si at vi nå gjør det fire ganger raskere og opp til 85% billigere å tilby e-helsetjenester i norsk helsenæring. Det vil komme norsk helsepersonell og pasienter til gode, uttaler Melin.

PatientSky inviterer norske selskaper til å bli partnere for å utvikle fremtidens helsetjeneste

Det har tradisjonelt vært høy terskel for programvareutvikling for helsesektoren som følge av utdaterte, eldre komponenter og overholdelse av krevende sikkerhetskrav. PatientSky ønsker å endre dette og gjøre det enklere for samarbeidspartnere å utvikle nye løsninger raskere og rimeligere på denne plattformen.

-          Er du en leverandør som enten leverer IOT-enheter til hjemmesykepleien eller kliniske enheter til tjenesteleverandører i helsesektoren? Eller er du en appleverandør, som ønsker å levere frittstående applikasjoner med ditt eget merke, men integrert med PatientSky? I så fall ønsker vi å høre fra deg, uttaler Melin.

Ny norsk vekstnæring

PatientSky mener at Norge har en enestående mulighet til å ta lederskap på digitale helseløsninger, som kan gi en dobbel gevinst: Det vil kunne løse de største utfordringene vi har i helsesektoren, samt være et fundament for utvikling av ny industri og arbeidsplasser.

-        Med en velutbygget infrastruktur, høyt utdannet befolkning som er langt fremme i å adoptere ny teknologi ligger forholdene til rette for at Norge kan bli en foregangsnasjon på digitale helsetjenester, sier Melin.

Nøkkelord

Kontakter

Liselotte Lunde
Kommunikasjonsansvarlig
+47 959 49 235
ll@patientsky.com

Lenker

Om PatientSky

PatientSky
PatientSky
PatientSky AS · Stortingsgata 4
0158 Oslo

21931900http://www.patientsky.com

PatientSky er en nyskapende e-helseaktør som ønsker mer innovasjon og
utvikling i helsesektoren. Vi utvikler innovative e-helseløsninger som redskap for
helsepersonell, som sikrer fremtiden for en ny og bedre helsesektor. Vi leverer
EPJ-løsninger til 40 prosent av legekontorene i Norge

Følg pressemeldinger fra PatientSky

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PatientSky på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PatientSky

PatientSky har kjøpt Infodoc3.12.2020 14:59:00 CET | Pressemelding

Tidligere i høst annonserte PatientSky Group at selskapet hadde planer om å kjøpe Infodoc. I dag ble kjøpet gjennomført, og nå starter arbeidet med å utvikle Norges neste internasjonale e-helsekonsern med base i Norge. - Vi er stolte over å kunne ønske Infodoc inn i PatientSky-familien, og sammen ser vi frem til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter både i Norge og globalt, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterström.

PatientSky kjøper Infodoc10.11.2020 15:49:00 CET | Pressemelding

PatientSky har i dag annonsert at de kjøper Infodoc innen utgangen av 2020. Infodoc har vært en viktig partner for den norske helsetjenesten i over 40 år, og med PatientSky i ryggen er alle forutsetninger på plass for å kunne utvikle fremtidens helsetjeneste. - Dette oppkjøpet setter oss i stand til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterstöm.