PatientSky

Ledende helseaktører velger PatientSky

Del
To av Norges ledende og mest innovative, private helsetjenester Kry og Dr. Dropin har signert avtale med e-helseleverandøren PatientSky, som innebærer at Krys og Dr. Dropins helsepersonell får mulighet til å ta i bruk det nyeste innen skybaserte, elektroniske pasientjournalsystemer (EPJ).

Vi tilbyr en plattform som gjør det mulig for private aktører å vokse i alle kanaler, både fysiske og digitale, samtidig som de effektivt ivaretar pasientene og den sømløse pasientreisen brukerne forventer, sier Johan Zetterström, administrerende direktør i PatientSky.

Vi jobber hardt for å gjøre Dr. Dropin så strømlinjeformet som mulig for å tilby rimelig helsetjenester. Med PatientSkys løsning forventer vi å høste betydelige effektivitetsgevinster i denne forbindelse, sier Daniel Sørli, administrerende direktør i Dr. Dropin.

Da Dr. Dropin startet opp i 2017 var målet å bli landets største tilbyder innen primærhelse. Siden den gang har de etablert rundt 20 klinikker i Norge. Kry er mest kjent som leverandør av legetime på mobil via appen Kry, men har varslet at de kommer til å åpne sitt første allmennpraktiserende legekontor i Oslo i løpet av første kvartal i år. Kry ser også betydelige fordeler med plattformløsningen til PatientSky.

Krys ønske om å gjøre helsetjenester av høy kvalitet rimeligere og allment tilgjengelig krever fleksibel og skalerbar programvare, og vi er veldig imponert over PatientSkys løsninger så langt, sier Thorleif Jansen, medisinsk direktør, Kry Norge.

Fra apputvikler til plattformselskap

I Norge er det mer enn 2 millioner nordmenn som kjenner til PatientSky gjennom PatientSky sin app, som gjør det mulig å kommunisere med fastlege og annet helsepersonell.

I løpet av de siste årene har imidlertid PatientSky investert betydelig i å utvikle en revolusjonerende og innovativ helseplattform, som gjør det mulig for tredjepartsleverandører å utvikle applikasjoner som både fungerer innenfor økosystemet til plattformen og som frittstående applikasjoner. 

PatientSky har som mål å utvikle innovative og fremtidsrettede e- helseløsninger som kan bistå helsepersonell både her hjemme og i utlandet og på den måten være med å bidra til mer kostnadseffektive og pålitelige helseløsninger. For PatientSky er det givende å se at de mest innovative aktørene har valgt dem som leverandør.

Gjennom utviklingen av helseplattformen vår, PatienSky 360 – plattformen, har vi tatt posisjonen som den eneste kjente aktøren i det europeiske e-helselandskapet som kan tilby både SaaS- og PaaS-løsninger. Dette åpner en hel verden av muligheter for ulike helseaktører, alt fra tradisjonelle fastlegekontor til distributive aktører som Kry og Dr. Dropin, uttaler Johan Zetterström, CEO at PatientSky.

Nøkkelord

Kontakter

Liselotte Lunde
Samfunnskontakt
PatientSky
+47 959 49 235
ll@patientSky.com

Bilder

Om PatientSky

PatientSky
PatientSky
PatientSky AS · Stortingsgata 4
0158 Oslo

21931900http://www.patientsky.com

PatientSky, founded in 2014 to innovate e-health, is a cloud-based SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service) and IaaS(Infrastructure as a Service) company delivering solutions to the health care industry (both practitioners and patients). The Group's main products are the PatientSky 360 Platform and EHR systems, including other similar administration services. At the core of the Group's business is the PatientSky 365 Platform, which is a platform that provides all the necessary building blocks for rapid development of highly scalable healthcare software. PatientSky has an open platform and EHR system, enabling an ecosystem in which healthcare providers can communicate with each other using one system, and in which data can be aggregated and consumed on a higher level.

 

Følg pressemeldinger fra PatientSky

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PatientSky på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PatientSky

PatientSky har kjøpt Infodoc3.12.2020 14:59:00 CET | Pressemelding

Tidligere i høst annonserte PatientSky Group at selskapet hadde planer om å kjøpe Infodoc. I dag ble kjøpet gjennomført, og nå starter arbeidet med å utvikle Norges neste internasjonale e-helsekonsern med base i Norge. - Vi er stolte over å kunne ønske Infodoc inn i PatientSky-familien, og sammen ser vi frem til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter både i Norge og globalt, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterström.

PatientSky kjøper Infodoc10.11.2020 15:49:00 CET | Pressemelding

PatientSky har i dag annonsert at de kjøper Infodoc innen utgangen av 2020. Infodoc har vært en viktig partner for den norske helsetjenesten i over 40 år, og med PatientSky i ryggen er alle forutsetninger på plass for å kunne utvikle fremtidens helsetjeneste. - Dette oppkjøpet setter oss i stand til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterstöm.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye