PatientSky

Siv Jensen trer inn i styret i PatientSky Norge

Del
Tidligere finansminister, Siv Jensen, er valgt inn som nytt styremedlem i PatientSky Norge. Jensens erfaring fra politikken og kompetanse om offentlig forvaltning og norsk helsetjeneste vil styrke PatientSkys posisjon i det norske markedet.

Siden PatientSky ble grunnlagt i 2014 har selskapet blitt den markedsledende e-helseaktøren i Norge. Over 70 prosent av det norske fastlegemarkedet bruker PatientSkys elektroniske journalsystemer.

Selskapet har store ambisjoner for videre vekst, og på generalforsamlingen i desember ble Siv Jensen valgt inn som styremedlem i selskapet. Siv Jensen var Norges finansminister i Erna Solbergs regjering fra 2013 til 2020. Hun ledet Fremskrittspartiet fram til i fjor.

– Vi er stolte over å få Siv Jensen med på laget! Jeg har stor tro på at Jensens bakgrunn og innsikt vil bidra til å styrke PatientSky som en solid helseaktør som skal adressere utfordringer og muligheter i det norske e-helsemarkedet, sier Kristian Ikast, CEO i PatientSky Group.

Jensen ønsker nå å bruke sin erfaring og kompetanse på å være med å utvikle et av Norges ledende e-helseselskaper.

– PatientSky er allerede en suksesshistorie. Selskapet har bidratt til å forbedre kommunikasjonen mellom leger og pasienter gjennom PatientSky-appen, og ikke minst frigjøre verdifull tid for leger og annet helsepersonell. Gjennom elektroniske journalsystemer kan de bruke mindre tid på administrativt arbeid og mer tid på pasienter. Jeg mener dette er noe av det viktigste man kan bidra til som en digital helseaktør, sier Jensen.

Under pandemien har bruken av digitale verktøy og tjenester eksplodert og langt på vei bidratt til å holde hjulene i gang i samfunnet. Da Norge stengte ned våren 2020, var det nærmere 3000 behandlere som benyttet seg av PatientSkys videomodul, slik at de kunne ha digitale konsultasjoner med pasientene sine.

– Pandemien har vist oss at det er avgjørende å ha gode digitale verktøy i norsk helsetjeneste. På mange områder har vi kommet langt, men det er fortsatt mange utfordringer som må løses knyttet til blant annet samhandling på tvers i sektoren. For å få gode og effektive verktøy er det viktig at kommunene velger å samarbeide med private aktører, og ikke utvikler egne løsninger isolert og bare for seg selv, sier Jensen.

- Med det særlige samfunnsansvaret vi har som foretak er det en klar styrke å få en ressurs som Jensen ombord og det vil styrke oss i arbeidet med å ta en enda tydeligere posisjon innen e-helse sier administrerende direktør Kjell Magne Solli i PatientSky Norge, som også ser frem til å få Jensen med på laget.

PatientSky Norge er en del av PatientSky Group, som har utviklet en digital helseplattform (PaaS), som gjør det mulig for tredjepartsleverandører å utvikle ulike digitale helsetjenester og systemer (SaaS) på plattformen, til glede for helsepersonell og pasienter.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Liselotte Lunde
ll@patientsky.com

+47 95 94 92 35

Bildekreditering:

Pia Sønsterød

Bilder

Om PatientSky

PatientSky
PatientSky
PatientSky AS · Stortingsgata 4
0158 Oslo

21931900http://www.patientsky.com

PatientSky provides a revolutionary and innovative healthcare platform, enabling health professionals to provide new, better, faster and cheaper patient care.

Følg pressemeldinger fra PatientSky

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PatientSky på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PatientSky

PatientSky har kjøpt Infodoc3.12.2020 14:59:00 CET | Pressemelding

Tidligere i høst annonserte PatientSky Group at selskapet hadde planer om å kjøpe Infodoc. I dag ble kjøpet gjennomført, og nå starter arbeidet med å utvikle Norges neste internasjonale e-helsekonsern med base i Norge. - Vi er stolte over å kunne ønske Infodoc inn i PatientSky-familien, og sammen ser vi frem til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter både i Norge og globalt, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterström.

PatientSky kjøper Infodoc10.11.2020 15:49:00 CET | Pressemelding

PatientSky har i dag annonsert at de kjøper Infodoc innen utgangen av 2020. Infodoc har vært en viktig partner for den norske helsetjenesten i over 40 år, og med PatientSky i ryggen er alle forutsetninger på plass for å kunne utvikle fremtidens helsetjeneste. - Dette oppkjøpet setter oss i stand til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterstöm.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye