PatientSky

Lederskifte i PatientSky

Del
Styret i PatientSky har ansatt Kristian Ikast som ny konsernsjef. Med lederskiftet signaliserer styret en forventning om at selskapets arbeid med å skalere virksomheten internasjonalt skal skyte fart.

Siden PatientSky ble grunnlagt i 2014 har selskapet posisjonert seg som den foretrukne e-helseplattformen i Norge med et økosystem for tredjepartsleverandører. Selskapet ble børsnotert på Euronext Growth i oktober i fjor.

Selskapet har store ambisjoner for videre skalering og internasjonal vekst og har derfor ansatt Kristian Ikast som ny administrerende direktør. Ikast er en solid leder med erfaring fra en rekke store, internasjonale selskaper og fra det danske forsvaret. Han har god innsikt i det internasjonale markedet og hva som skal til for å lykkes. Lederskiftet kommer som følge av at styret mener det er behov for et taktskifte fremover.

– Vi har lenge hatt store ambisjoner om internasjonal vekst for PatientSky. Visjonen vår er den samme og strategien ligger fast. Vi har organisert oss med fire ulike forretningsområder med klart definerte ansvarsområder. Nå har vi behov for en solid leder som kan sikre internasjonalisering. Målet står fast, vi skal gjøre det samme som før, men vi skal gjøre det bedre og raskere slik at stadig flere kunder og deres pasienter kan nyte godt av våre løsninger. PatientSky vil også ta grep for å sikre at veksten og lønnsomheten i hjemmemarkedet styrkes, sier Jesper Melin, styreleder i PatientSky.

– Kristian Ikast er kjent som en strategisk leder med sterk gjennomføringskraft. Han har hatt en viktig rolle i å skalere organisasjonsstrukturen vår for internasjonal vekst og forstår at nøkkelen til suksess ligger i tett og proaktiv kundedialog. I tillegg har han en vinnermentalitet som passer selskapets visjoner, sier Melin.

Kristian Ikast tiltrer stillingen som administrerende direktør i dag. Han tar over stafettpinnen fra Johan Zetterstrøm.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne jobben. PatientSky er blant de mest innovative selskapene i Skandinavia. Jeg har sterk tro på strategien, og vil sikre at vi utnytter potensialet selskapet har også utenfor Norges grenser. Med så engasjerte ansatte og eiere som PatientSky har, ligger alt til rette for suksess. Det betyr naturligvis ikke at alt blir like lett. Vi må legge til rette for at alle kan være med å jobbe sammen mot vår visjon «Changing lives», sier Kristian Ikast.

– Vi vil gjerne takke Johan Zetterström for sin innsats i forbindelse med børsnoteringen på Euronext Growth. Vi ønsker Johan alt godt for fremtiden, sier sier Jesper Melin.  

Kontakter

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:


Liselotte Lunde
ll@patientsky.com
+47 95 94 92 35

Bilder

Om PatientSky

PatientSky
PatientSky
PatientSky AS · Stortingsgata 4
0158 Oslo

21931900http://www.patientsky.com

PatientSky ble etablert i 2014 og har siden den gang utviklet seg til å bli et av de mest innovative selskapene innen e-helse. Med sine skybaserte løsninger tilbyr PatientSky SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service) og IaaS (Infrastructure as a Service) til glede for både helsepersonell og pasienter. Med produkter som PatientSky 360 og EHR-systemer er selskapet den ledende aktøren innen e-helse i Norden. Selskapet har ca 200 ansatte.

Følg pressemeldinger fra PatientSky

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PatientSky på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PatientSky

PatientSky har kjøpt Infodoc3.12.2020 14:59:00 CET | Pressemelding

Tidligere i høst annonserte PatientSky Group at selskapet hadde planer om å kjøpe Infodoc. I dag ble kjøpet gjennomført, og nå starter arbeidet med å utvikle Norges neste internasjonale e-helsekonsern med base i Norge. - Vi er stolte over å kunne ønske Infodoc inn i PatientSky-familien, og sammen ser vi frem til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter både i Norge og globalt, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterström.

PatientSky kjøper Infodoc10.11.2020 15:49:00 CET | Pressemelding

PatientSky har i dag annonsert at de kjøper Infodoc innen utgangen av 2020. Infodoc har vært en viktig partner for den norske helsetjenesten i over 40 år, og med PatientSky i ryggen er alle forutsetninger på plass for å kunne utvikle fremtidens helsetjeneste. - Dette oppkjøpet setter oss i stand til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterstöm.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye