PatientSky

Ny administrerende direktør skal vokse PatientSky Group internasjonalt

Del
- Ansettelsen av Johan Zetterström som ny administrerende direktør for PatientSky Group er et uttrykk for selskapets internasjonale vekstambisjoner, uttaler Jesper Melin, tidligere administrerende direktør i PatientSky og nå styreleder.
Johan Zetterström
Johan Zetterström

Johan Zetterström har en solid lederbakgrunn fra raskt voksende internasjonale IT-selskaper og erfaring med utvikling av nye markeder globalt innenfor nettskyløsninger og applikasjonsprogramvare. Han har blant annet vært daglig leder for den nordiske virksomheten i det verdensledende cloud computing-selskapet Salesforce, der han startet den nordiske virksomheten fra grunnen av.

– Det er en fantastisk mulighet å lede markedets mest innovative og ambisiøse selskap innenfor e-helseteknologi. Jeg er imponert over hvor langt det unge selskapet har kommet og ser frem til å bidra med min erfaring og sammen med resten av teamet ta PatientSky til neste nivå internasjonalt, uttaler Johan Zetterström.

– Som en nyskapende e-helseaktør med en ambisjon om mer innovasjon og utvikling i helsesektoren på tvers av landegrenser, trenger PatientSky en leder som Zetterström som forstår både helsesektoren, teknologi og det kommersielle, sier Jesper Melin. 

Nøkkelord

Kontakter

Liselotte Lunde, samfunnskontakt i PatientSky
+47 959 49 235
ll@firsthouse.no

Bilder

Johan Zetterström
Johan Zetterström
Last ned bilde

Lenker

Om PatientSky

PatientSky
PatientSky
PatientSky AS · Stortingsgata 4
0158 Oslo

21931900http://www.patientsky.com

PatientSky er en nyskapende e-helseaktør som ønsker mer innovasjon og utvikling i helsesektoren. PatientSky utvikler innovative-helseløsninger for behandlere, som sikrer fremtiden for en ny og bedre helsesektor.

Følg pressemeldinger fra PatientSky

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PatientSky på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PatientSky

PatientSky har kjøpt Infodoc3.12.2020 14:59:00 CET | Pressemelding

Tidligere i høst annonserte PatientSky Group at selskapet hadde planer om å kjøpe Infodoc. I dag ble kjøpet gjennomført, og nå starter arbeidet med å utvikle Norges neste internasjonale e-helsekonsern med base i Norge. - Vi er stolte over å kunne ønske Infodoc inn i PatientSky-familien, og sammen ser vi frem til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter både i Norge og globalt, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterström.

PatientSky kjøper Infodoc10.11.2020 15:49:00 CET | Pressemelding

PatientSky har i dag annonsert at de kjøper Infodoc innen utgangen av 2020. Infodoc har vært en viktig partner for den norske helsetjenesten i over 40 år, og med PatientSky i ryggen er alle forutsetninger på plass for å kunne utvikle fremtidens helsetjeneste. - Dette oppkjøpet setter oss i stand til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterstöm.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye