PatientSky

PatientSky kjøper Infodoc

Del
PatientSky har i dag annonsert at de kjøper Infodoc innen utgangen av 2020. Infodoc har vært en viktig partner for den norske helsetjenesten i over 40 år, og med PatientSky i ryggen er alle forutsetninger på plass for å kunne utvikle fremtidens helsetjeneste. - Dette oppkjøpet setter oss i stand til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterstöm.

Forener krefter

Infodoc er ett av Norges ledende e-helseselskaper innenfor utvikling av skybaserte, elektroniske pasientjournalsystemer (EPJ) til henholdsvis fastleger og spesialister.

- Vi er stolte av at vi nå samler de mest fremoverlente aktørene i bransjen og kombinerer nytenkning med erfaring, slik at vi sammen kan utvikle og levere enda bedre løsninger som fremtidens helsevesen er avhengig av, sier Zetterström.

Zetterström legger til at oppkjøpet ikke innebærer noen umiddelbare endringer for Infodocs kunder og samarbeidspartnere. Alle avtaler videreføres, og verken kunder eller samarbeidspartnere trenger å foreta seg noe.

- Vi er glade for å bli en del av PatientSky, noe som åpner for at vår erfaring og våre innovasjoner i enda større grad kan være med å løse de mange og store utfordringene norsk helsetjeneste står overfor, sier Bjarte Ottesen, daglig leder i Infodoc.

Bedre løsninger og mer koordinering

I Norge er det 1,8 millioner nordmenn som kjenner til PatientSky gjennom selskapets app, som legger til rette for sømløs kommunikasjon med fastlege og annet helsepersonell.

I løpet av de siste årene har PatientSky investert betydelig i utviklingen av en innovativ plattform som gjør det mulig for tredjepartsleverandører å utvikle applikasjoner som både fungerer innenfor økosystemet til plattformen og som frittstående applikasjoner. 

- Helse- og omsorgssektoren er preget av fragmenterte anskaffelser og løsninger som i stor grad er tilpasset hver enkelt aktør sitt behov.  PatientSky jobber for å koble sammen de beste e-helseløsningene i markedet slik at helsesektoren kan tilby bedre, billigere og sikrere behandling av pasienter. Med Infodoc på laget ser vi frem til å samarbeide med en rekke nye kunder og partnere, sier Zetterström.

Nøkkelord

Kontakter

Liselotte Lunde
Samfunnskontakt i PatientSky
ll@patientSky.com
+47 959 49 235

Bilder

Lenker

Om PatientSky

PatientSky
PatientSky
PatientSky AS · Stortingsgata 4
0158 Oslo

21931900http://www.patientsky.com

PatientSky er en nyskapende e-helseaktør som ønsker mer innovasjon og utvikling i helsesektoren. PatientSky utvikler innovative-helseløsninger for behandlere, som sikrer fremtiden for en ny og bedre helsesektor.

Følg pressemeldinger fra PatientSky

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PatientSky på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PatientSky

PatientSky har kjøpt Infodoc3.12.2020 14:59:00 CET | Pressemelding

Tidligere i høst annonserte PatientSky Group at selskapet hadde planer om å kjøpe Infodoc. I dag ble kjøpet gjennomført, og nå starter arbeidet med å utvikle Norges neste internasjonale e-helsekonsern med base i Norge. - Vi er stolte over å kunne ønske Infodoc inn i PatientSky-familien, og sammen ser vi frem til å levere enda bedre, raskere og rimeligere helsetjenester til helsepersonell og pasienter både i Norge og globalt, uttaler Group CEO i PatientSky, Johan Zetterström.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye