Nets Branch Norway

Landkreditt Bank fornyer avtale med Nets

Del

(Oslo, 27. november 2018) Landkreditt Bank fornyer samarbeidet med Nets innenfor kortutstedelse av bankens debetkort med tilhørende tjenester. Den treårige avtalen som nå er inngått omfatter alle Visa-kort utstedt av banken.

— Vi er en bank i vekst, som med konkurransedyktige priser og enkle, brukervennlige løsninger henvender oss til kunder både i personmarkedet og landbruksmarkedet. Vi har vært svært fornøyde med samarbeidet og hvordan Nets har løst oppgavene for oss så langt. Når vi nå velger å inngå denne avtalen med Nets, innebærer det at vi kan fortsette å tilby gode og effektive korttjenester til våre kunder, sier Einar Storsul, direktør for marked og IT i Landkreditt Bank.

Avtalen som nå er inngått omfatter autorisasjon, avregning og oppgjør av transaksjoner fra Visa-kort, reklamasjonshåndtering, Card Fraud management, håndtering av innkomne kort og nøkkelhåndtering. I tillegg håndterer Nets oppgaver som sikrer at bankens Visalisens overholder kravene til compliance og rapportering.

— Det er gledelig at Landkreditt Bank har valgt å utvide samarbeidet med oss. Banken fremstår som en innovativ aktør som vet å stille krav til sine leverandører. Vi ser frem til å fortsette det veldig gode samarbeidet med banken, sier Staale Rasmussen, Sales Director for Financial services hos Nets i Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu
Einar Storsul, direktør for marked og IT i Landkreditt, tlf. 23 00 08 66 / 916 02 400, e-post: einar.storsul@landkreditt.no

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Om Landkreditt Bank:
Landkreditt Bank er en landsdekkende selvbetjeningsbank, startet i 2002. Virksomheten er rettet både mot person- og landbruksmarkedet. Landkreditt Bank er del av Landkredittkonsernet, som ble stiftet som kredittforening i 1915. Landkreditt SA har 9300 medlemmer. Konsernet har 29 milliarder kroner i forvaltningskapital. Landkredittkonsernet har cirka 160 ansatte og omfatter Landkreditt SA, Landkreditt Bank AS, Landkreditt Forsikring, Landkreditt Boligkreditt AS og Landkreditt Forvaltning AS.

Om Nets:
Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både innenfor handel og i samfunnet som helhet. Våre 2400 medarbeidere i Norge, Danmark, Finland, Sverige og Estland hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Norden og Baltikum med å gjøre hverdagen enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom