Fleks

Lager bilhistorie med Pause-funksjon

Del

Det er mye penger å spare på å sette bilen på pause når du ikke trenger den. Men frem til nå har ikke dette vært mulig for norske bilister. Det har Fleks gjort noe med!

Fleks gjør det nå mulig å pause bilen i perioder du ikke trenger den.
Fleks gjør det nå mulig å pause bilen i perioder du ikke trenger den.

– Dette er en aldri så liten revolusjon i norsk bilhistorie. Aldri har det vært mulig å ha en bil over lengre tid, men sette den på pause og slippe kostnaden når du ikke trenger den. Vi er veldig stolte over å være først ute med å tilby en slik tjeneste, som gjør folks bilhold ennå mer fleksibelt og kostnadseffektivt, sier Petter Kjøs Utengen, CEO i Fleks.

Etterspurt tilbud

Fleks har tilbudt bilabonnementer til det norske markedet siden 2019, og har i dag over 2500 biler i abonnementsporteføljen. Med et bilabonnement kan du ha bilen så lenge du vil, i tillegg til at du har mulighet til å bytte bil hver eneste måned. Det gjør at du kan tilpasse bilholdet etter både behov og lyst, men også etter økonomi og eget liv. For eksempel bytte til en billigere bil når vi alle opplever økte kostnader i form av strøm og matvarepriser.

Og nå kan du også pause bilen om det er perioder du ikke trenger den.

– Mange har etterspurt et slikt tilbud. Enten de foretrekker sykkelen på sommeren, skal reise bort på en lengre ferie eller av andre årsaker ikke har behov for bilen. Om du har billån eller en leasingavtale må du likevel betale for bilen selv om den ikke er i bruk, men det slipper du fremover om du abonnerer på en Fleks-bil. Da er det bare å sette den på pause og bruke pengene du sparer på andre ting, sier Utengen.

To pauser i året

Fremover kan Fleks-kunder pause abonnementet opptil 30 dager to ganger i løpet av ett år.

– Vi jobber hele tiden for å møte kundenes behov og ønsker for å gi dem den mest optimale måten å ha bil på. Og Pause er et stort skritt på utviklingsveien vi fortsatt er på, med å gjøre bilhold enklest mulig. Vi tror og mener at det å binde opp masse penger i en bil over lang tid og ha null fleksibilitet er noe som snart hører fortiden til, sier Utengen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fleks gjør det nå mulig å pause bilen i perioder du ikke trenger den.
Fleks gjør det nå mulig å pause bilen i perioder du ikke trenger den.
Last ned bilde

Lenker

Om Fleks

Fleks
Fleks
Sandakerveien 64
0484 Oslo

https://fleks.no/

Fleks ble etablert i 2019 med mål om å utfordre folks syn på bilhold. Vi var et av de første selskapene som kunne tilby bilabonnement til private husstander, og er i dag den største tilbyderen av dette i Norden.

Å abonnere på bil er fortsatt et ganske nytt konsept, men det ligner på mange andre abonnementstjenester som allerede finnes på markedet. Du kan bytte ut bilen hver måned om du ønsker det, abonnere over kortere og lengre tid og dele bilen med andre.

Vi mener at det skal være bekymringsløst, forutsigbart og ikke minst fleksibelt, så derfor ordner vi alt med forsikring, service, veihjelp og dekkhotell og lar kundene bytte bil når de trenger noe annet. Å binde masse penger i bil og ha en bil i mange år av gangen hører historien til.