Fleks

Fleks kjøper bilen til bilabonnenter

Del
Nå kan du la Fleks kjøpe bilen din, mot at du inngår et årsabonnement på bil. Selskapet tar dette grepet for å gjøre det ennå mer fleksibelt å abonnere på bil.
Petter Kjøs Utengen, CEO i Fleks. Foto: Hanna Lauridsen.
Petter Kjøs Utengen, CEO i Fleks. Foto: Hanna Lauridsen.

– Vi ser hele tiden på hvordan vi kan optimalisere kundeopplevelsen og tilby nye tjenester i flere deler av bilkjeden. Dette er et viktig steg i den retningen, sier Petter Kjøs Utengen, CEO i Fleks.

Blir kvitt bilen på en sømløs måte

Fremover kan kunder som ønsker det la Fleks kjøpe bilen de eier, mot at de inngår et årsabonnement på bil. På den måten slipper de ansvar etter salget. De trenger heller ikke ordne med klargjøring og annonsering, og er sikret en rask prosess og hurtig oppgjør. De leverer bare bilen, kan kjøre hjem i en Fleks-bil og har pengene på konto i løpet av få dager.

– Mange er vant til at de enkelt kan bli kvitt bilen sin når de kjøper en ny. Det er ingen grunn til at det ikke skal være like sømløst når du skal abonnere på bil.

Selges videre av eget bruktbilselskap

Bilene som Fleks velger å kjøpe fra abonnentene blir solgt videre av bruktbilselskapet KBil, som ble kjøpt opp av Fleks i mars i år.

– Med KBil fikk vi ti års erfaring på kjøpet, og spisskompetanse på bruktbil. Med dem på laget kan de som selger bil til oss være sikker på at de får en rettferdig pris og en god kundeopplevelse. I tillegg til penger på konto og ny bil, får de også oppleve en helt ny og mer fleksibel bilhverdag. Vi ser frem til å se responsen på tjenesten, og utvikle den ytterligere i tiden som kommer, sier Utengen.

Kontakter

Bilder

Petter Kjøs Utengen, CEO i Fleks. Foto: Hanna Lauridsen.
Petter Kjøs Utengen, CEO i Fleks. Foto: Hanna Lauridsen.
Last ned bilde

Lenker

Om Fleks

Fleks
Fleks
Drammensveien 130
0277 Oslo

https://fleks.no/

Fleks er Norges største tilbyder av bilabonnement. Bilabonnement er som å eie en egen bil, men du får full fleksibilitet til å bytte bil ved behov og la andre ta seg av service og vedlikehold.

Vi ble startet i 2019 og har i dag over 60 ansatte og over 3000 biler, med lokasjoner i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Våre største eiere er Bertel O. Steen og Sparebank 1.

Følg pressemeldinger fra Fleks

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fleks på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fleks

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye