Singapore Airlines

I dag lanserer Singapore Airlines verdens lengste flyrute.

Del

I dag, 11. oktober, lanserer Singapore Airlines (SIA) verdens lengste flyrute mellom Singapore og New York. Nonstop-turen vil ta 18 timer og 25 minutter, og blir også jomfruturen for det helt nye flyet av typen Airbus350-900 Ultra Long Reach (ULR).

Premiere for verdens lengste flight med Singapore Airlines.
Premiere for verdens lengste flight med Singapore Airlines.

Singapore Airlines nye Airbus letter i kveld fra Singapore kl. 2335 (norsk tid kl. 1735), og tar fatt på den 16.700 kilometer lange reisen til New York - verdens lengste kommersielle flyrute.

Flyet vil kun ha to klasser; 67 seter i Business og 94 seter i Premium Economy Class. Om bord er det lagt vekt på komfort og velvære. Blant annet har flyselskapet utviklet egne retter, et eget søvnprogram og mosjonsprogram for de 161 passasjerene.

Åpner Singapore - Los Angeles i november

2. november åpner Singapore Airlines også en nonstop-rute til Los Angeles, og ved utgangen av 2018 vil selskapet ha 27 nonstop flyvninger i uken til USA.

Singapore Airlines blir det første flyselskapet som tar i bruk de nye flyene av typen A350-900 ULR - spesielt tilpasset lengre ruter.

Oslo, 11. oktober 2018

Bilder

Bilder og videoer av A350-900ULR kan lastes opp her: https://bit.ly/2rXYbIK

Bilder av maten utviklet av Canyon Ranch kan lastes opp her: https://bit.ly/2BarEpI

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Premiere for verdens lengste flight med Singapore Airlines.
Premiere for verdens lengste flight med Singapore Airlines.
Last ned bilde

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines
Singapore Airlines
Slependen 48
1441 Slependen

http://www.singaporeair.com

Singapore Airlines startet opp i 1972 med ti fly til 22 destinasjoner. I dag flyr selskapet til 104 destinasjoner i 37 land.

Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon. I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i «Travellers’ Choice Awards for Airlines». 

I 2007 skrev Singapore Airlines luftfartshistorie når verdens største passasjerfly lettet - en Airbus A380. I 2013 satte selskapet ny standard i luften for Premium Class i 2017 lanserte selskapet "hotellrom" i luften i First Class og samtidig dobbeltseng i Business Class om bord A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York. 

Følg saker fra Singapore Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Singapore Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Singapore Airlines

Singapore Airlines med kapitalforhøyelse på 110 milliarder27.3.2020 14:37:23 CETPressemelding

For å sikre rask og ekspansiv drift når reisevirksomheten tar seg opp, har Singapore Airlines gjennomført en kapitalforhøyelse på 15 milliarder SGD - tilsvarende 110 milliarder NOK. Styreleder i Singapore Airlines, Peter Seah, kommenterer: - Vi er takknemlige for tillitserklæringen som vår største aksjonær Temasek viser oss. Styret mener at kapitalforhøyelsen sikrer selskapet ressursene til å komme gjennom denne vanskelige tiden, og til å opprettholde posisjonen som et av verdens ledende flyselskap. " For mer informasjon se hele pressemeldingen på engelsk.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom