Singapore Airlines

Fly til Italia med stil - Singapore Airlines åpner rute til Roma.

Del

Ruten lanseres 16. juli, og det blir tre ukentlige avganger fra København til Roma. Noe som gir nordmenn en mulighet til å oppleve det prisbelønte selskapets service og komfort på en europeisk rute. Det blir avgang torsdag, fredag og søndag - med retur fredag, lørdag eller mandag. Pris fra nkr. 1 899,- t/r Oslo - Roma, inkludert 25 kilo bagasje.

Fly med verdens mest prisvinnende flyselskap til den evige stad - Roma. .
Fly med verdens mest prisvinnende flyselskap til den evige stad - Roma. .

Service, servering og sikkerhet på topp. Reisende til Roma kan se frem til en flytur med Singapore Airlines store og romslige Airbus A350. Et av verdens mest moderne og miljøvennlige fly. A350 har tre separate kabiner; 42 «flatbeds» i Business, 24 seter i komfortable Premium Economy og 187 romslige seter i Economy. -Vi er meget fornøyde med å kunne tilby norske og skandinaviske kunder en rute til Roma. Alle våre priser inkluderer bagasje, forfriskninger og gratis underholdning, sier Erwin Widjaja, daglig leder,  Singapore Airlines Norden.

Priser fra Oslo t/r Roma inkludert bagasje, forfriskninger etc.

Economy: fra 1 899 NOK – inkl. 25 kg bagasje per person

Premium Economy: fra 2 799 NOK  - inkl. 35 kg bagasje per person

Business: fra 5 299 NOK  - inkl. 40 kg bagasje per person

Sikkerhet om bord på topp. Alle Singapore Airlines fly bruker såkalte HEPA (High Efficiency Particulate Air) filtre, som fjerner mer enn 99,9% av de luftbårne partiklene, inkludert luftbårne virus og bakterier. Luften renses og erstattes hvert annet til tredje minutt. Alle fly gjennomgår også en meget nøye rengjørings- og desinfiseringsprosess før avgang. Desinfiseringen utføres i samsvar med myndighetenes krav. Alle overflater og områder som vinduer, bord, kontroller, skjermer, toaletter, hattehyller og skap tørkes av med et godkjent sterkt desinfeksjonsmiddel. Alle hodesett, putevar, sengetøy, tepper, etc. erstattes og/eller vaskes etter hver flytur. I tillegg minimeres menneskelig kontakt med digitalisering av boardingkort, reisedokumenter, menykort og lesemateriell.

For KrisFlyer-medlemmer kan bonuspoeng opptjenes og innløses på flyturen. Det samme gjelder for alle medlemmer av Star Alliance.

København – Roma flytider. Oppdateres senere med flytider fra Oslo 

Flight no

Effective

Day

Dep Airport

Dep time

Arrv Airport

Arrv Time

SQ  0352

16-Jul-21

2.5.7.

CPH

8:15

FCO

10:35

SQ  0351

17-Jul-21

1.3.6.

FCO

8:35

CPH

11:00

*alle tider er lokale

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fly med verdens mest prisvinnende flyselskap til den evige stad - Roma. .
Fly med verdens mest prisvinnende flyselskap til den evige stad - Roma. .
Last ned bilde
Fly til Roma med stil fra Oslo. Singapore Airlines åpner ny rute til Roma via København.
Fly til Roma med stil fra Oslo. Singapore Airlines åpner ny rute til Roma via København.
Last ned bilde

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines
Singapore Airlineshttp://www.singaporeair.com

Singapore Airlines startet opp i 1972 med ti fly til 22 destinasjoner. I dag flyr selskapet til 104 destinasjoner i 37 land.

Helt siden oppstart har selskapet hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Singapore Airlines arbeider derfor kontinuerlig med modernisering og innovasjon. I dag er selskapet det mest prisbelønte flyselskapet i verden, og ble i 2018 kåret til verdens beste flyselskap i «Travellers’ Choice Awards for Airlines». 

I 2007 skrev Singapore Airlines luftfartshistorie når verdens største passasjerfly lettet - en Airbus A380. I 2013 satte selskapet ny standard i luften for Premium Class i 2017 lanserte selskapet "hotellrom" i luften i First Class og samtidig dobbeltseng i Business Class om bord A380. Den 11. oktober 2018 skrev selskapet seg nok en gang inn i luftfartshistorien med premieren på verdens lengste flight fra Singapore til New York. 

Følg pressemeldinger fra Singapore Airlines

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Singapore Airlines på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Singapore Airlines

Singapore Airlines vil være CO2-nøytrale innen 205026.5.2021 10:59:38 CEST | Pressemelding

Singapore Airlines har nettopp kunngjort at de forplikter seg til å være CO2-nøytrale innen 2050. Dette forsterker flyselskapets mangeårige strategi om reduksjon i bruken av fossilt drivstoff, og å skape bærekraft i alle selskapets aktiviteter. Gruppens tre selskap, Singapore Airlines, Scoot og SIA Cargo introduserer alle en rekke initiativ for å nå målet. Det inkluderer bl.a. investering i nye fly, høyere driftseffektivitet, bruk av bærekraftig drivstoff og kjøp av høykvalitets karbonutslipp.

Singapore Airlines på topp i global Health & Safety revisjon19.1.2021 18:02:55 CET | Pressemelding

Singapore Airlines (SIA) har oppnådd det høyeste nivået - Diamond-rating - i APEX og SimpliFlying sin Helse & Sikkerhet revisjon av globale flyselskaper. Revisjonen bruker blant annet en 58 punkts sjekkliste i ti kategorier. - De reisende, deres arbeidsplasser og stedene de reiser til har alle et intenst fokus på sikkerhet og helse om dagen. Noe som er både forståelig og nødvendig. Derfor er vi både stolte og glade over å ha å mottatt Diamond-rating i Helse & Sikkerhet fra APEX (Airline Passenger Experience Association) og SimpliFlying (Aviation Strategy), sier Erwin Widjaja, daglig leder i Singapore Airlines Nordics. - Sikkerheten til våre kunder og våre ansatte kommer alltid først, og i samarbeid med myndighetene vil derfor alle våre ansatte vaksineres mot COVID-19 innen kort tid. Noe som øker sikkerheten ytterligere, avslutter Widjaja. For mer informasjon se vedlagt pressemelding på engelsk under.

Gledelig og historisk begivenhet - de første vaksinene har landet i Singapore.21.12.2020 18:43:24 CET | Pressemelding

I dag landet Singapore Airlines med de første Covid19-vaksinene fra Pfizer-BioNTech på Changi flyplass i Singapore. Den første ladningen ble lastet om bord søndag i Brussel, Belgia. - Singapore Airlines er klare for transport av ytterligere vaksiner. Vi ønsker å bistå effektivt og trygt i arbeidet med å reversere utviklingen av Covid-19. I den første fasen av pandemien fløy vi blant annet åtte fullastede fly med verneutstyr til Skandinavia, sier Erwin Widjaja, daglig leder i Singapore Airlines Nordics. Singapore Airlines har i mange år vært sertifisert for å transportere flere typer medisinsk utstyr. For mer informasjon se pressemelding på engelsk under.

Oppfordrer myndighetene verden over til et felles testsystem12.11.2020 09:00:02 CET | Pressemelding

De tre store luftfarts alliansene Star Alliance, SkyTeam og oneworld oppfordrer myndighetene verden over til å etablere et felles, globalt testsystem for Covid 19. Et felles system vil hjelpe en fly- og reisebransje i krise. Singapore Airlines Norden støtter initiativet fullt ut. - Det er ikke tvil om at et felles testregime for Covid 19 på tvers av landegrensene vil løse mange av de utfordringer som både bransjen, de reisende og virksomheter møter akkurat nå. Et felles testsystem vil også gjøre det enklere for myndigheter i alle land, mener Erwin Widjaja, General Manager Nordic i Singapore Airlines. Singapore Airlines flyr per i dag to ganger ukentlig fra København til Singapore, og med et felles system vil det også være lettere for selskapet å utvide antall flyvninger avslutter Widjaja.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom