Nets Branch Norway

Eika bankene fornyer strategisk avtale med Nets

Del

(Oslo, 13. desember 2018) Eika Gruppen har inngått en rammeavtale med Nets, som omfatter leveranser av betalings- og korttjenester på vegne av de 69 bankene i Eika Alliansen. Avtalen som nå er inngått har en lengde på inntil 7 år.

— Eika har gjennom en årrekke hatt et meget godt samarbeid med Nets og avtalen styrker vårt langsiktige og strategiske samarbeid. Den nye avtalen innebærer at Nets leverer en rekke nye og mer effektive løsninger til Eika-bankene og deres kunder innenfor betalings- og korttjenester – med betydelige kostnadsbesparelser for bankene i Eika Alliansen, sier Hege Toft Karlsen, konsernsjef i Eika Gruppen.

I samarbeidet med Eika vil Nets ta en aktiv rolle i utviklingen av nye produkter og tjenester som skal og bidra til innovasjon og nyskaping hos alle de 69 bankene som inngår i Eika Alliansen.

— Vi er utrolig glade for at Eika har valgt å fornye og forlenge samarbeidet. Eika bankene har hatt et strategisk samarbeide med Nets over flere tiår, og er en partner som har utviklet seg sammen med Nets, sier Thomas Jul, Executive Vice President i Nets.

Eika Alliansen inngikk tidlig et samarbeid på kortovervåkingsområdet. Løsningen som bankene allerede har benyttet siden 2015, var av de første i sitt slag som benyttet roboter og kunstig intelligens i Norge. Utvalgte banker i Eika Alliansen gjennomfører i disse dager en pilot på en full-automatisert løsning for klagehåndtering for ulike korttransaksjoner. Dette er en helt ny funksjonalitet i nettbankene, som vil bidra til bedre kundeopplevelse og mer effektiv saksbehandling. Tjenesten blir tilgjengelig for alle Eika-bankene i 2019.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, pressesjef for Nets i Norge, tlf. 915 39 846, e-post: satjo@nets.eu
Sigurd Ulven, informasjonsdirektør Eika Gruppen AS, tlf. 907 21 898, e- post: su@eika.no

Om Nets Branch Norway

Nets Branch Norway
Nets Branch Norway
Haavard Martinsensvei 54
0978 Oslo

https://www.nets.eu/no

Om Eika Gruppen og Eika Alliansen:
Eika Alliansen består av 69 lokalbanker, Eika Gruppen AS og Eika Boligkreditt AS. Lokalbankene i Eika Alliansen har blant Norges høyeste kundetilfredshet både for personkunder og bedrifter og er en drivkraft for vekst og utvikling for sine lokalsamfunn. Lokalbankene skiller seg fra konkurrentene med nær og personlig kunderådgiving og fortsatt lokal tilstedeværelse der kundene er. Eika Gruppen er eid av lokalbankene og utgjør finanskonsernet i Eika Alliansen. Eika Gruppens visjon er «Vi styrker lokalbanken». Konsernet leverer komplette kundeløsninger innen bank, forsikring, sparing, pensjon, finansiering, kort og eiendomsmegling til lokalbankene. Eika Alliansen er en av de største aktørene i det norske finansmarkedet og den viktigste aktøren for mange norske lokalsamfunn. Alliansen har en million kunder, 3000 medarbeidere, 400 lokalbankkontorer og en samlet forvaltningskapital på over 400 milliarder. www.eika.no

Om Nets:
Hos Nets ser vi enklere produkter og løsninger som fundamentet for vekst og utvikling, både innenfor handel og i samfunnet som helhet. Våre 2400 medarbeidere i Norge, Danmark, Finland, Sverige og Estland hjelper banker, bedrifter og forretningsdrivende i Norden og Baltikum med å gjøre hverdagen enklere for sine kunder, alltid med den høyeste grad av sikkerhet og stabilitet. Enkle løsninger for en travel hverdag. Det er det vi er her for.

Følg saker fra Nets Branch Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nets Branch Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nets Branch Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom