Compass Fairs

Danish Export Association selger Standesign A/S til Compass Fairs

Del

Danish Export Association selger Standesign, som foreningen har eid siden 2006. Standesign overtas av norskeide Compass Fairs, som er blant Nordens største totalleverandører innen messer og konferanser.

F.v. Ulrik Dahl, adm. direktør i Danish Export Association, CEO Stewart Stjernholm og COO May Wenche Hammert i Compass Fairs, André Minier, adm. direktør i Standesign og Henning Sørensen, adm. direktør i Compass Fairs Danmark.
F.v. Ulrik Dahl, adm. direktør i Danish Export Association, CEO Stewart Stjernholm og COO May Wenche Hammert i Compass Fairs, André Minier, adm. direktør i Standesign og Henning Sørensen, adm. direktør i Compass Fairs Danmark.

Danish Export Association har arbeidet for å styrke danske eksportvirksomheter og skape rammer for disse gjennom internasjonal vekst de siste 50 årene. En av oppgavene har vært å hjelpe medlemsvirksomhetene med å profilere og markedsføre seg, herunder på internasjonale messer, utstillinger og konferanser. Det har blant annet skjedd i tett samarbeid med Standesign A/S, som Danish Export Association har eid siden 2006, og som designer, fremstiller og bygger unike utstillingsstands på ulike arenaer verden over.

- Gjennom vårt eierskap av Standesign, har vi gitt våre medlemmer mulighet til å bli sett på store fellesstands ved å delta på messer og gjøre fremstøt i nye markeder, forteller Ulrik Dahl, administrerende direktør i Danish Export Association.

Danish Export har, som følge av en ny strategi, truffet en strategisk beslutning om å selge Standesign og har i en periode nøye vurdert markedet for å finne den rette kjøperen. Valget falt på norskeide Compass Fairs, som er en av de største messearrangørene og standbyggerne i Norden. Både Compass Fairs og Standesign har bred erfaring og kompetanse innen design og prosjektledelse. Med egen produksjon og lagerkapasitet samt kvalifiserte montører, bygger virksomhetene spennende og inspirerende løsninger til kundene. Standesign og Compass Fairs har samme verdigrunnlag, og medarbeiderne supplerer derfor hverandre på beste vis.

Standesign og medarbeiderne fortsetter som en selvstendig enhet i Compass Fairs og de primære oppgavene vil fortsatt være som leverandør av stands til Danish Export.

- Det har vært en fornøyelse å være med og bygge opp et unikt miljø og kompetanse innen både individuelle stands og fellesstands, fortsetter en tilfreds Ulrik Dahl. - Jeg gleder meg til å se Standesign vokse ytterligere sammen med Compass Fairs, som er den perfekte match. Dette samarbeidet vil skape enda mer verdi for våre medlemsvirksomheter og generelt for danske virksomheter, som vil markedsføre seg i utlandet. Flott produserte stands på messer i relevante markeder gjør det helt sikkert enklere å etablere seg og få kontakt med nye kunder og samarbeidspartnere.

Henning Sørensen, direktør i Compass Fairs, er glad for at Danish Export valgte å føre Standesign videre i Compass Fairs’ regi.

- Jeg er overbevist om at både ledelse og medarbeidere i Standesign kan berike oss med ytterligere ekspertise og kompetanse innenfor design, prosjektledelse og erfaring med å bygge messestands, forteller Henning. - Compass Fairs har en sterk posisjon i Norden med mange medarbeidere og mye utstillingsmateriell til rådighet. Sammen med Standesign, kan vi nå levere nye elementer og produkter til våre kunder. I en internasjonal utstillingsverden er kravene høye til design, kvalitet og ikke minst fleksibilitet for levering innen korte tidsfrister.

Kontakter

Danish Export Association

v/Ulrik Dahl, adm. direktør

Mobil: +45 3031 8788

uld@danishexport.dk

Standesign A/S

v/André Minier, adm. direktør

Mobil: +45 2346 7768

andre@standesign.dk

Compass Fairs ApS

v/Henning Sørensen, adm. direktør

Mobil: + 45 2840 9442

henning@compassfairs.dkOm Danish Export Association

Danish Export Association legger til rette for danske B2B-virksomheters internasjonale vekst gjennom nettverk og kurs i Danmark og ved å ta danske virksomheter med på internasjonale fagmesser og delegasjonsreiser i hele verden. Danish Export Association er en non-profit, medlemseid og medlemsdrevet forening med mer enn 700 medlemmer.

En vitenskapelig undersøkelse fra Aarhus Universitet viser at medlemmene i Danish Export Association i snitt har 49 %  mer eksport enn den gjennomsnittlige danske eksportøren.

Om Standesign

Standesign arbeider med alle former for business events; fra design, produksjon og oppbygging av unike messestands og showroom i hele verden, til utvikling og gjennomføring av alle typer events. Med utgangspunkt i innovativ design, kompetent rådgivning, godt håndverk og den nyeste teknologien – og alltid med fokus på kundens mål, ønsker og behov, er Standesign med hele veien og hjelper kunden trygt i mål med et profesjonelt uttrykk. Standesign A/S har egne produksjons- og lagerlokaler i Nyborg og medarbeidernes kompetanse spenner vidt. Standesign har også et bredt nettverk av lokale partnere i både Europa og i andre markeder og kjenner forholdene i messesentre over hele verden

Om Compass Fairs

Compass Fairs er totalleverandør til alle typer arrangementer, og bygger hvert år messer for mange arrangører og på en lang rekke arenaer. Enkle og spesialbygde stander, møbler, tepper og kongressutstyr til små og store arrangementer inngår i porteføljen. Med avdelinger i både Norge, Sverige og Danmark, har Compass Fairs en sterk posisjon i Norden. Compass Fairs utvikler, fasiliterer og markedsfører også produkter på messer, kongresser og konferanser både nasjonalt og internasjonalt. Bedriften bidrar til økt verdiskapning for kundene gjennom komplette og fleksible løsninger av høy kvalitet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

F.v. Ulrik Dahl, adm. direktør i Danish Export Association, CEO Stewart Stjernholm og COO May Wenche Hammert i Compass Fairs, André Minier, adm. direktør i Standesign og Henning Sørensen, adm. direktør i Compass Fairs Danmark.
F.v. Ulrik Dahl, adm. direktør i Danish Export Association, CEO Stewart Stjernholm og COO May Wenche Hammert i Compass Fairs, André Minier, adm. direktør i Standesign og Henning Sørensen, adm. direktør i Compass Fairs Danmark.
Last ned bilde

Lenker

Om Compass Fairs

Compass Fairs
Compass Fairs
Industriveien 19
2020 Skedsmokorset

+47 64 83 76 00http://www.compassfairs.no

Compass Fairs er totalleverandør til alle typer arrangementer, og bygger hvert år messer for mange arrangører og på en lang rekke arenaer. Enkle og spesialbygde stander, møbler, tepper og kongressutstyr til små og store arrangementer inngår i porteføljen.

Med avdelinger i både Norge, Sverige og Danmark, har Compass Fairs en sterk posisjon i Norden. Compass Fairs utvikler, fasiliterer og markedsfører også produkter på messer, kongresser og konferanser både nasjonalt og internasjonalt.

Bedriften bidrar til økt verdiskapning for kundene gjennom komplette og fleksible løsninger av høy kvalitet.

Følg pressemeldinger fra Compass Fairs

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Compass Fairs på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Compass Fairs

Travel Week åpner reiselivsåret 202310.11.2022 07:30:00 CET | Pressemelding

Tenk deg en hel uke med reiseliv på agendaen! Travel Week 2023 blir en fantastisk kickstart på reiselivsåret 2023. En rekke bransjearrangementer vil finne sted i Oslo og omegn i uke 2. HSMAI arrangerer Møte og Eventbørsen. Det blir Travelmatch (Workshop for internasjonale reiseaktører) og Grand Travel Award. Bransjedagen, arrangert av TravelXpo i samarbeid med Innovasjon Norge, avslutter uken - før dørene til Norges største reiselivsmesse åpner for publikum på Telenor Arena.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom