Agder Energi

Advarer mot kraftledninger nær terrenget

Del

Agder Energi Nett advarer folk mot å berøre eller komme for nær kraftledninger som på grunn av mye snø henger lavt i terrenget.

Illustrasjonsfoto: Anders Martinsen
Illustrasjonsfoto: Anders Martinsen

Flere steder på Agder henger kraftledninger svært lavt i terrenget, både på grunn av store snømengder, og også fordi tyngden av snøen som legger seg på linjene gjør at de henger lavere enn normalt. Det er livsfarlig å komme i berøring med kraftledninger og transformatorer, og eventuell vegetasjon som er i kontakt med kraftledningene.  

Folk som ferdes i nærheten av kraftledninger i områder hvor det er mye snø, må holde god avstand. Det er viktig at foreldre/foresatte informerer barn og unge om at strømlinjene ikke må berøres, verken med hender, skistaver, greiner eller noe annet.

 Agder Energi Nett ber om at folk som observerer kraftledninger som henger svært nær terrenget, eller andre farlige forhold, om å melde fra på telefon 38 60 72 72.

Bilder

Illustrasjonsfoto: Anders Martinsen
Illustrasjonsfoto: Anders Martinsen
Last ned bilde

Om Agder Energi

Agder Energi
Agder Energi
Kjøita 18
4630 Kristiansand

38 60 70 00http://www.ae.no

Agder Energi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Følg saker fra Agder Energi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Agder Energi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Agder Energi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom